Nabeschouwing Barakaldo - Valencia (1-3) || Copa Del Rey 2015/2016

Woensdag 2 december 2015 - 21:00 uur

In de Copa Del Rey 2015/2016 neemt Barakaldo het woensdag 2 december 2015 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Valencia. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Nuevo Lasesarre in Barakaldo.

Via de Barakaldo - Valencia live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Barakaldo - Valencia (1-3)

Het Copa Del Rey duel tussen Barakaldo en Valencia is geëindigd in een 1-3 overwinning voor Valencia. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 16e minuut dacht Barakaldo op voorsprong te komen via een doelpunt van Alain Arroyo. Helaas voor Barakaldo werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 19e minuut was het Valencia dat via João Cancelo dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. José Gayá dacht na 65 minuten te scoren voor Valencia, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

In de 89e minuut werd Jaume Valens van Barakaldo met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Barakaldo het restant van de wedstrijd met een man minder moest vervolgen. Na 91 minuten spelen wist Valencia via Dani Parejo de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-3 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Barakaldo - Valencia
1
3
LIVE Barakaldo - Valencia 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Barakaldo - Valencia teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

13' Gele kaart Valencia Gele kaart voor Rafa Mir Valencia
16' Doelpunt Barakaldo Doelpunt Alain Arroyo Barakaldo
19' Doelpunt Valencia Doelpunt João Cancelo Valencia
30' Gele kaart Barakaldo Gele kaart voor Galder Cerrajería Barakaldo
32' Gele kaart Valencia Gele kaart voor João Cancelo Valencia
36' Gele kaart Valencia Gele kaart voor I. Diallo Valencia
38' Gele kaart Barakaldo Gele kaart voor Imanol Aguiar Barakaldo
43' Gele kaart Valencia Gele kaart voor Z. Bakkali Valencia
46' Wissel Valencia Wissel Paco Alcácer voor Rafa Mir Valencia
61' Wissel Valencia Wissel José Gayá voor Z. Bakkali Valencia
65' Doelpunt Valencia Doelpunt José Gayá Valencia
69' Wissel Barakaldo Wissel Carlos Pomares voor Gabriel Izquier Barakaldo
70' Gele kaart Barakaldo Gele kaart voor Alain Arroyo Barakaldo
76' Wissel Barakaldo Wissel Iker Hernández voor Lander Yurrebaso Barakaldo
77' Wissel Valencia Wissel E. Pérez voor Santi Mina Valencia
86' Wissel Barakaldo Wissel Héctor Alonso voor David Martín Barakaldo
89' Rode kaart Barakaldo Rode kaart voor Jaume Valens Barakaldo
91' Penalty Valencia Penalty Dani Parejo Valencia