Nabeschouwing Barcelona - Espanyol (4-1) || Copa Del Rey 2015/2016

Woensdag 6 januari 2016 - 20:30 uur

In de Copa Del Rey 2015/2016 neemt Barcelona het woensdag 6 januari 2016 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Espanyol.

Via de Barcelona - Espanyol live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Barcelona - Espanyol (4-1)

Het Copa Del Rey duel tussen Barcelona en Espanyol is geëindigd in een 4-1 overwinning voor Barcelona. Na 45 minuten stond er een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 9e minuut dacht Espanyol op voorsprong te komen via een doelpunt van F. Caicedo. Helaas voor Espanyol werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 13e minuut was het FC Barcelona dat via L. Messi dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. L. Messi dacht na 44 minuten te scoren voor FC Barcelona, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 49e minuut scoorde FC Barcelona via Piqué, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. In de 72e minuut moest Espanyol verder met een man minder, nadat H. Pérez een tweede gele kaart kreeg. Na 75 minuten werd opnieuw een speler van het veld gestuurd nadat P. Diop zijn tweede gele kaart van de wedstrijd ontving. In de 88e minuut leek Neymar te scoren voor FC Barcelona, maar helaas voor hen werd het doelpunt afgekeurd door de arbiter.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 4-1 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Barcelona - Espanyol
4
1
LIVE Barcelona - Espanyol 4-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Barcelona - Espanyol teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Doelpunt Espanyol Doelpunt F. Caicedo Espanyol
11' Gele kaart Espanyol Gele kaart voor Abraham Espanyol
13' Doelpunt FC Barcelona Doelpunt L. Messi FC Barcelona
20' Gele kaart Espanyol Gele kaart voor Gerard Moreno Espanyol
34' Gele kaart FC Barcelona Gele kaart voor Neymar FC Barcelona
41' Wissel Espanyol Wissel Joan Jordán voor F. Caicedo Espanyol
44' Doelpunt FC Barcelona Doelpunt L. Messi FC Barcelona
47' Gele kaart FC Barcelona Gele kaart voor L. Suárez FC Barcelona
47' Gele kaart Espanyol Gele kaart voor Pau López Espanyol
46' Wissel Espanyol Wissel Salva Sevilla voor Marco Asensio Espanyol
49' Doelpunt FC Barcelona Doelpunt Piqué FC Barcelona
52' Gele kaart Espanyol Gele kaart voor P. Diop Espanyol
59' Gele kaart Espanyol Gele kaart voor H. Pérez Espanyol
60' Wissel Espanyol Wissel Burgui voor Abraham Espanyol
67' Wissel FC Barcelona Wissel Aleix Vidal voor Dani Alves FC Barcelona
68' Wissel FC Barcelona Wissel I. Rakitić voor A. Turan FC Barcelona
72' Tweede gele kaart Espanyol Tweede gele kaart voor H. Pérez Espanyol
73' Gele kaart FC Barcelona Gele kaart voor Piqué FC Barcelona
74' Gele kaart Espanyol Gele kaart voor Burgui Espanyol
75' Tweede gele kaart Espanyol Tweede gele kaart voor P. Diop Espanyol
78' Gele kaart FC Barcelona Gele kaart voor L. Messi FC Barcelona
78' Gele kaart Espanyol Gele kaart voor E. Roco Espanyol
88' Doelpunt FC Barcelona Doelpunt Neymar FC Barcelona
Video hoogtepunten en samenvatting Barcelona - Espanyol
Opstellingen Barcelona - Espanyol

Voorbeschouwing Barcelona - Espanyol

Barcelona en Espanyol spelen tegen elkaar in seizoen 2015/2016 van de Copa Del Rey.

De vorige ontmoeting tussen Barcelona en Espanyol in de Copa Del Rey vond plaats op 29 januari 2009 en dat duel eindigde in een overwinning voor Barcelona. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide ploegen is Barcelona favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Espanyol slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.