Nabeschouwing Barcelona - Sevilla (2-0) (na verlenging) || Copa Del Rey 2015/2016

Zondag 22 mei 2016 - 21:30 uur

In de Copa Del Rey 2015/2016 neemt Barcelona het zondag 22 mei 2016 om 21:30 uur in eigen huis op tegen Sevilla.

Via de Barcelona - Sevilla live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Barcelona - Sevilla (2-0) (na verlenging)

Het Copa Del Rey duel tussen Barcelona en Sevilla is geëindigd in een 2-0 overwinning voor Barcelona. Na afloop van de reguliere speeltijd stonden beide ploegen met een stand op gelijke hoogte. Er was daardoor een verlenging noodzakelijk om tot een winnaar te komen. Uiteindelijk was het Barcelona dat in deze verlenging aan het langste eind trok.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor J. Mascherano in de 36e minuut, waardoor FC Barcelona met een man minder kwam te staan. Aan het einde van de reguliere speeltijd stond er een stand op het scorebord, wat betekende dat er een verlenging zou gaan volgen. In de 92e minuut moest É. Banega van het veld vertrekken nadat de scheidsrechter een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Sevilla verder met een speler minder. Jordi Alba dacht na 97 minuten te scoren voor FC Barcelona, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 122e minuut scoorde FC Barcelona via Neymar, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. In de 121e minuut moest Sevilla verder met een man minder, nadat Daniel Carriço een tweede gele kaart kreeg.

Aan het einde van de verlenging floot de scheidsrechter af en was het Barcelona die uiteindelijk de winst binnen wist te slepen dankzij een zwaarbevochten 2-0 overwinning.

Wedstrijdstatistieken Barcelona - Sevilla
2
0
LIVE Barcelona - Sevilla 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Barcelona - Sevilla teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

36' Rode kaart FC Barcelona Rode kaart voor J. Mascherano FC Barcelona
46' Wissel FC Barcelona Wissel J. Mathieu voor I. Rakitić FC Barcelona
57' Wissel FC Barcelona Wissel Rafinha voor L. Suárez FC Barcelona
73' Gele kaart Sevilla Gele kaart voor A. Rami Sevilla
75' Gele kaart Sevilla Gele kaart voor Vitolo Sevilla
80' Wissel Sevilla Wissel Y. Konoplyanka voor Mariano Sevilla
87' Gele kaart FC Barcelona Gele kaart voor Jordi Alba FC Barcelona
89' Gele kaart FC Barcelona Gele kaart voor Neymar FC Barcelona
90' Gele kaart FC Barcelona Gele kaart voor Dani Alves FC Barcelona
90' Gele kaart FC Barcelona Gele kaart voor Iniesta FC Barcelona
92' Rode kaart Sevilla Rode kaart voor É. Banega Sevilla
95' Gele kaart Sevilla Gele kaart voor Iborra Sevilla
92' Gele kaart Sevilla Gele kaart voor G. Krychowiak Sevilla
97' Doelpunt FC Barcelona Doelpunt Jordi Alba met assist van L. Messi FC Barcelona
102' Gele kaart Sevilla Gele kaart voor Y. Konoplyanka Sevilla
104' Gele kaart Sevilla Gele kaart voor Sergio Escudero Sevilla
105' Wissel Sevilla Wissel Llorente voor Iborra Sevilla
114' Gele kaart Sevilla Gele kaart voor K. Gameiro Sevilla
122' Doelpunt FC Barcelona Doelpunt Neymar met assist van L. Messi FC Barcelona
121' Gele kaart Sevilla Gele kaart voor Daniel Carriço Sevilla
121' Tweede gele kaart Sevilla Tweede gele kaart voor Daniel Carriço Sevilla
120' Wissel FC Barcelona Wissel Sergi Roberto voor Jordi Alba FC Barcelona
Video hoogtepunten en samenvatting Barcelona - Sevilla
Opstellingen Barcelona - Sevilla

Voorbeschouwing Barcelona - Sevilla

Barcelona en Sevilla spelen tegen elkaar in seizoen 2015/2016 van de Copa Del Rey.

De vorige ontmoeting tussen Barcelona en Sevilla in de Copa Del Rey vond plaats op 13 januari 2010 en dat duel eindigde in een overwinning voor Barcelona. Op basis van de afgelopen 4 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Barcelona als Sevilla wisten 1 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 2 keer in een gelijkspel.