Nabeschouwing Celta de Vigo - Almería (1-0) || Copa Del Rey 2015/2016

Donderdag 17 december 2015 - 20:00 uur

In de Copa Del Rey 2015/2016 neemt Celta de Vigo het donderdag 17 december 2015 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Almería.

Via de Celta de Vigo - Almería live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Celta de Vigo - Almería (1-0)

Het Copa Del Rey duel tussen Celta de Vigo en Almería is geëindigd in een 1-0 overwinning voor Celta de Vigo. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

In de 41e minuut dacht Celta de Vigo op voorsprong te komen via een doelpunt van D. Wass. Helaas voor Celta de Vigo werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Celta de Vigo - Almería
1
0
LIVE Celta de Vigo - Almería 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Celta de Vigo - Almería teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

40' Gele kaart Almería Gele kaart voor Fran Vélez Almería
41' Doelpunt Celta de Vigo Doelpunt D. Wass Celta de Vigo
45' Gele kaart Almería Gele kaart voor M. Fatau Almería
46' Wissel Almería Wissel J. Zongo voor L. Reyes Almería
52' Wissel Celta de Vigo Wissel A. Fernández voor D. Wass Celta de Vigo
54' Gele kaart Almería Gele kaart voor Míchel Zabaco Almería
63' Wissel Almería Wissel Ximo Navarro voor Fran Vélez Almería
70' Wissel Almería Wissel José Ángel Pozo voor E. Hadzic Almería
77' Wissel Celta de Vigo Wissel Hugo Mallo voor P. Diop Celta de Vigo
80' Wissel Celta de Vigo Wissel T. Bongonda voor J. Guidetti Celta de Vigo
Video hoogtepunten en samenvatting Celta de Vigo - Almería
Opstellingen Celta de Vigo - Almería

Voorbeschouwing Celta de Vigo - Almería

Celta de Vigo en Almería spelen tegen elkaar in seizoen 2015/2016 van de Copa Del Rey.

De vorige ontmoeting tussen Celta de Vigo en Almería in de Copa Del Rey vond plaats op 2 december 2015 en dat duel eindigde in een overwinning voor Celta de Vigo. Op basis van de afgelopen 3 duels tussen beide ploegen is Celta de Vigo favoriet. De thuisploeg wist 2 keer te winnen, terwijl Almería slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.