Nabeschouwing Celta de Vigo - Cádiz (2-0) || Copa Del Rey 2015/2016

Woensdag 13 januari 2016 - 20:30 uur

In de Copa Del Rey 2015/2016 neemt Celta de Vigo het woensdag 13 januari 2016 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Cádiz.

Via de Celta de Vigo - Cádiz live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Celta de Vigo - Cádiz (2-0)

Het Copa Del Rey duel tussen Celta de Vigo en Cádiz is geëindigd in een 2-0 overwinning voor Celta de Vigo. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 35e minuut dacht Celta de Vigo op voorsprong te komen via een doelpunt van J. Guidetti. Helaas voor Celta de Vigo werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 77e minuut was het Celta de Vigo dat via D. Dražić dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Celta de Vigo - Cádiz
2
0
LIVE Celta de Vigo - Cádiz 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Celta de Vigo - Cádiz teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

1' Gele kaart Celta de Vigo Gele kaart voor Borja Fernández Celta de Vigo
34' Gele kaart Cádiz Gele kaart voor Pol Ballesté Cádiz
35' Penalty Celta de Vigo Penalty J. Guidetti Celta de Vigo
51' Wissel Celta de Vigo Wissel Borja Iglesias voor Borja Fernández Celta de Vigo
53' Gele kaart Celta de Vigo Gele kaart voor Diego Alende Celta de Vigo
60' Wissel Cádiz Wissel Manu Vallejo voor Manuel Román Cádiz
62' Wissel Celta de Vigo Wissel P. Hernández voor N. Radoja Celta de Vigo
67' Wissel Cádiz Wissel L. Pavez voor Jandro Castro Cádiz
69' Wissel Celta de Vigo Wissel Jonny Castro voor J. Guidetti Celta de Vigo
77' Doelpunt Celta de Vigo Doelpunt D. Dražić Celta de Vigo
80' Wissel Cádiz Wissel Juanfran voor Andrés Sánchez Cádiz
Video hoogtepunten en samenvatting Celta de Vigo - Cádiz
Opstellingen Celta de Vigo - Cádiz

Voorbeschouwing Celta de Vigo - Cádiz

Celta de Vigo en Cádiz spelen tegen elkaar in seizoen 2015/2016 van de Copa Del Rey.

De vorige ontmoeting tussen Celta de Vigo en Cádiz in de Copa Del Rey vond plaats op 7 januari 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Celta de Vigo. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Celta de Vigo favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Cádiz slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.