Nabeschouwing Eibar - Las Palmas (2-3) || Copa Del Rey 2015/2016

Donderdag 7 januari 2016 - 20:30 uur

In de Copa Del Rey 2015/2016 neemt Eibar het donderdag 7 januari 2016 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Las Palmas. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Municipal de Ipurúa (Eibar) in Eibar.

Via de Eibar - Las Palmas live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Eibar - Las Palmas (2-3)

Het Copa Del Rey duel tussen Eibar en Las Palmas is geëindigd in een 2-3 overwinning voor Las Palmas. Na 45 minuten stond er een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 10e minuut dacht SD Eibar op voorsprong te komen via een doelpunt van I. Hajrović. Helaas voor SD Eibar werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 16e minuut was het Las Palmas dat via Aythami Artiles dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. Saúl Berjón dacht na 20 minuten te scoren voor SD Eibar, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 60e minuut scoorde Las Palmas via W. Mubarak, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. In de 82e minuut werd I. Hajrović van SD Eibar met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Las Palmas met een speler minder het resterende gedeelte van de wedstrijd moest vervolgen. In de 86e minuut werd opnieuw een speler van het veld gestuurd met een rode kaart. G. Escalante van SD Eibar was degene die voortijdig naar de kleedkamer werd verwezen. In de 90e minuut leek Momo te scoren voor Las Palmas, maar helaas voor hen werd het doelpunt afgekeurd door de arbiter.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-3 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Eibar - Las Palmas
2
3
LIVE Eibar - Las Palmas 2-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Eibar - Las Palmas teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Doelpunt SD Eibar Doelpunt I. Hajrović SD Eibar
16' Doelpunt Las Palmas Doelpunt Aythami Artiles Las Palmas
20' Doelpunt SD Eibar Doelpunt Saúl Berjón SD Eibar
31' Wissel Las Palmas Wissel Jeremy Betancort voor Asdrúbal Las Palmas
46' Wissel SD Eibar Wissel Sergi Enrich voor Borja Bastón SD Eibar
57' Wissel Las Palmas Wissel A. Alcáraz voor David García Las Palmas
60' Doelpunt Las Palmas Doelpunt W. Mubarak Las Palmas
63' Gele kaart SD Eibar Gele kaart voor E. İsrafilov SD Eibar
70' Wissel SD Eibar Wissel G. Escalante voor E. İsrafilov SD Eibar
73' Wissel SD Eibar Wissel Luna voor Juncà SD Eibar
77' Wissel Las Palmas Wissel Vicente Gómez voor E. Culio Las Palmas
82' Rode kaart SD Eibar Rode kaart voor I. Hajrović SD Eibar
86' Rode kaart SD Eibar Rode kaart voor G. Escalante SD Eibar
90' Doelpunt Las Palmas Doelpunt Momo Las Palmas
92' Gele kaart SD Eibar Gele kaart voor M. Dos Santos SD Eibar