Nabeschouwing Getafe - Rayo Vallecano (3-1) || Copa Del Rey 2015/2016

Woensdag 16 december 2015 - 20:00 uur

In de Copa Del Rey 2015/2016 neemt Getafe het woensdag 16 december 2015 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Rayo Vallecano.

Via de Getafe - Rayo Vallecano live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Getafe - Rayo Vallecano (3-1)

Het Copa Del Rey duel tussen Getafe en Rayo Vallecano is geëindigd in een 3-1 overwinning voor Getafe. Na 45 minuten stond er een 3-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 8e minuut dacht Getafe op voorsprong te komen via een doelpunt van Pedro León. Helaas voor Getafe werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 23e minuut was het Getafe dat via S. Vergini dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. Álvaro Vázquez dacht na 31 minuten te scoren voor Getafe, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 52e minuut scoorde Rayo Vallecano via Alhassane Bangoura, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Getafe - Rayo Vallecano
3
1
LIVE Getafe - Rayo Vallecano 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Getafe - Rayo Vallecano teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Doelpunt Getafe Doelpunt Pedro León Getafe
23' Doelpunt Getafe Doelpunt S. Vergini Getafe
31' Doelpunt Getafe Doelpunt Álvaro Vázquez Getafe
36' Gele kaart Getafe Gele kaart voor B. Mensah Getafe
45' Gele kaart Rayo Vallecano Gele kaart voor Pablo Hernández Rayo Vallecano
51' Wissel Rayo Vallecano Wissel Manucho Gonçalves voor N. Fedor Rayo Vallecano
52' Doelpunt Rayo Vallecano Doelpunt Alhassane Bangoura Rayo Vallecano
60' Wissel Getafe Wissel M. Lacen voor B. Mensah Getafe
63' Gele kaart Getafe Gele kaart voor Juan Cala Getafe
64' Wissel Rayo Vallecano Wissel Roberto Trashorras voor Alhassane Bangoura Rayo Vallecano
70' Wissel Getafe Wissel Pablo Sarabia voor Moi Gómez Getafe
72' Gele kaart Getafe Gele kaart voor Pedro León Getafe
82' Wissel Getafe Wissel S. Šćepović voor Juan Rodríguez Getafe
83' Wissel Rayo Vallecano Wissel Tito voor Zhang Chengdong Rayo Vallecano
89' Gele kaart Getafe Gele kaart voor D. Suárez Getafe
89' Gele kaart Getafe Gele kaart voor S. Vergini Getafe
92' Gele kaart Rayo Vallecano Gele kaart voor Quini Rayo Vallecano
91' Gele kaart Rayo Vallecano Gele kaart voor Tito Rayo Vallecano
Video hoogtepunten en samenvatting Getafe - Rayo Vallecano
Opstellingen Getafe - Rayo Vallecano

Voorbeschouwing Getafe - Rayo Vallecano

Getafe en Rayo Vallecano spelen tegen elkaar in seizoen 2015/2016 van de Copa Del Rey.

De vorige ontmoeting tussen Getafe en Rayo Vallecano in de Copa Del Rey vond plaats op 2 december 2015 en dat duel eindigde in een overwinning voor Rayo Vallecano. Op basis van de afgelopen 2 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Getafe als Rayo Vallecano wisten 1 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 0 keer in een gelijkspel.