Nabeschouwing Gimnàstic Tarragona - Girona (2-2) (5-4 na strafschoppen) || Copa Del Rey 2015/2016

Woensdag 9 september 2015 - 20:30 uur

In de Copa Del Rey 2015/2016 neemt Gimnàstic Tarragona het woensdag 9 september 2015 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Girona. De wedstrijd wordt gespeeld in Nou Estadi de Tarragona in Tarragona.

Via de Gimnàstic Tarragona - Girona live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Gimnàstic Tarragona - Girona (2-2) (5-4 na strafschoppen)

Het Copa Del Rey duel tussen Gimnàstic Tarragona en Girona is geëindigd in een overwinning voor Gimnàstic Tarragona. Er moesten strafschoppen aan te pas komen om een winnaar te bepalen. Na de reguliere speeltijd was de stand 2-2 en ook na verlenging kwam er geen winnaar uit de bus. Uiteindelijk bleek Gimnàstic Tarragona het meest scherp tijdens de strafschoppenserie, die door de ploeg met 5-4 gewonnen werd.

In de 44e minuut dacht Gimnàstic Tarragona op voorsprong te komen via een doelpunt van Palanca. Helaas voor Gimnàstic Tarragona werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 71e minuut was het Girona dat via Jairo Morilla dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. Palanca dacht na 89 minuten te scoren voor Gimnàstic Tarragona, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. Aan het einde van de reguliere speeltijd stond er een 2-2 stand op het scorebord, wat betekende dat er een verlenging zou gaan volgen. Hierna was de extra tijd ten einde. Omdat er ook na de extra tijd geen winnaar aangewezen kon worden, moesten strafschoppen uiteindelijk de beslissing brengen. In de 93e minuut scoorde Girona via Marcelo Djalo, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Ook de verlenging zorgde uiteindelijk niet voor een winnaar, waardoor er strafschoppen genomen moesten worden. Uiteindelijk resulteerde dit in een 5-4 score in het voordeel van Gimnàstic Tarragona, die daarmee de overwinning mocht claimen.

Wedstrijdstatistieken Gimnàstic Tarragona - Girona
2
2
LIVE Gimnàstic Tarragona - Girona 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Gimnàstic Tarragona - Girona teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

44' Doelpunt Gimnàstic Tarragona Doelpunt Palanca Gimnàstic Tarragona
47' Gele kaart Gimnàstic Tarragona Gele kaart voor Manolo Martínez Gimnàstic Tarragona
57' Gele kaart Gimnàstic Tarragona Gele kaart voor G. Arel Gimnàstic Tarragona
64' Wissel Gimnàstic Tarragona Wissel A. Emaná voor Xisco Hernández Gimnàstic Tarragona
71' Doelpunt Girona Doelpunt Jairo Morilla Girona
72' Wissel Gimnàstic Tarragona Wissel Marc Jiménez voor José Naranjo Gimnàstic Tarragona
72' Wissel Girona Wissel Felipe Sanchón voor Borja García Girona
83' Wissel Gimnàstic Tarragona Wissel David Rocha voor G. Arel Gimnàstic Tarragona
83' Wissel Girona Wissel Javi voor Eloi Amagat Girona
85' Wissel Girona Wissel Carlos Clerc voor Sebastián Coris Girona
89' Doelpunt Gimnàstic Tarragona Doelpunt Palanca Gimnàstic Tarragona
93' Doelpunt Girona Doelpunt Marcelo Djalo Girona
90' Gele kaart Girona Gele kaart voor Javi Girona
99' Gele kaart Girona Gele kaart voor Pol Llonch Girona
115' Gele kaart Gimnàstic Tarragona Gele kaart voor Mossa Gimnàstic Tarragona
117' Gele kaart Girona Gele kaart voor Marcelo Djalo Girona
Video hoogtepunten en samenvatting Gimnàstic Tarragona - Girona
Opstellingen Gimnàstic Tarragona - Girona

Voorbeschouwing Gimnàstic Tarragona - Girona

Gimnàstic Tarragona en Girona spelen tegen elkaar in seizoen 2015/2016 van de Copa Del Rey.

De vorige ontmoeting tussen Gimnàstic Tarragona en Girona in de Copa Del Rey vond plaats op 2 september 2009 en dat duel eindigde in een overwinning voor Girona. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide teams is Girona favoriet. 2 keer wist de ploeg van Gimnàstic Tarragona te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Gimnàstic Tarragona. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.