Nabeschouwing Guadalajara - Talavera CF (0-2) || Copa Del Rey 2015/2016

Woensdag 2 september 2015 - 20:00 uur

In de Copa Del Rey 2015/2016 neemt Guadalajara het woensdag 2 september 2015 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Talavera CF. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Pedro Escartín in Guadalajara.

Via de Guadalajara - Talavera CF live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Guadalajara - Talavera CF (0-2)

Het Copa Del Rey duel tussen Guadalajara en Talavera CF is geëindigd in een 0-2 overwinning voor Talavera CF. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 56e minuut dacht Talavera CF op voorsprong te komen via een doelpunt van Christian Perales. Helaas voor Talavera CF werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 75e minuut moest Víctor Martínez van het veld vertrekken nadat de scheidsrechter een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Talavera CF verder met een speler minder. David Valdivia dacht na 93 minuten te scoren voor Talavera CF, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-2 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Guadalajara - Talavera CF
LIVE Guadalajara - Talavera CF 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Guadalajara - Talavera CF teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

24' Gele kaart Guadalajara Gele kaart voor A. Diakité Guadalajara
54' Gele kaart Talavera CF Gele kaart voor Vicente Romero Talavera CF
54' Wissel Talavera CF Wissel Sergio Rodríguez voor Dani Navarro Talavera CF
56' Doelpunt Talavera CF Doelpunt Christian Perales Talavera CF
60' Gele kaart Talavera CF Gele kaart voor Óscar Prats Talavera CF
61' Wissel Guadalajara Wissel Fernando Marques voor A. Diakité Guadalajara
61' Wissel Guadalajara Wissel Guillem Martí voor Diego Manzano Guadalajara
67' Wissel Talavera CF Wissel David Agudo voor Pedro Díaz Talavera CF
69' Gele kaart Guadalajara Gele kaart voor Jesús Moyano Guadalajara
75' Rode kaart Talavera CF Rode kaart voor Víctor Martínez Talavera CF
77' Wissel Guadalajara Wissel David Buyo voor Edipo Rodríguez Guadalajara
77' Wissel Talavera CF Wissel José Sánchez voor Christian Perales Talavera CF
83' Gele kaart Guadalajara Gele kaart voor Dani Ponce Guadalajara
93' Doelpunt Talavera CF Doelpunt David Valdivia Talavera CF
94' Gele kaart Talavera CF Gele kaart voor Bernabé Talavera CF