Nabeschouwing Huesca - Villarreal (3-2) || Copa Del Rey 2015/2016

Donderdag 3 december 2015 - 21:00 uur

In de Copa Del Rey 2015/2016 neemt Huesca het donderdag 3 december 2015 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Villarreal.

Via de Huesca - Villarreal live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Huesca - Villarreal (3-2)

Het Copa Del Rey duel tussen Huesca en Villarreal is geëindigd in een 3-2 overwinning voor Huesca. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 3e minuut dacht Huesca op voorsprong te komen via een doelpunt van Luis Fernández. Helaas voor Huesca werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 51e minuut was het Villarreal dat via Nahuel Leiva dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. Fran Mérida dacht na 53 minuten te scoren voor Huesca, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 58e minuut scoorde Villarreal via C. Bakambu, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 75 minuten spelen wist Huesca via D. Machís de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. Na 92 minuten werd Christian Fernández van Huesca met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor het team met een man minder de resterende wedstrijd moest vervolgen.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-2 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Huesca - Villarreal
3
2
LIVE Huesca - Villarreal 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Huesca - Villarreal teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Doelpunt Huesca Doelpunt Luis Fernández Huesca
33' Gele kaart Villarreal Gele kaart voor B. Jokić Villarreal
36' Gele kaart Villarreal Gele kaart voor E. Bailly Villarreal
51' Doelpunt Villarreal Doelpunt Nahuel Leiva Villarreal
53' Penalty Huesca Penalty Fran Mérida Huesca
58' Doelpunt Villarreal Doelpunt C. Bakambu Villarreal
59' Wissel Huesca Wissel F. Bambock voor Tyronne Del Pino Huesca
61' Wissel Villarreal Wissel Bruno voor J. dos Santos Villarreal
61' Wissel Villarreal Wissel Soldado voor C. Bakambu Villarreal
70' Wissel Huesca Wissel Héctor Figueroa voor Luis Fernández Huesca
75' Doelpunt Huesca Doelpunt D. Machís Huesca
78' Wissel Huesca Wissel David Morillas voor Juanjo Camacho Huesca
89' Wissel Villarreal Wissel Jaume Costa voor Miguelón Llambrich Villarreal
92' Rode kaart Huesca Rode kaart voor Christian Fernández Huesca
93' Gele kaart Huesca Gele kaart voor Íñigo López Huesca
92' Gele kaart Huesca Gele kaart voor Carlos Moreno Huesca
93' Gele kaart Villarreal Gele kaart voor Nahuel Leiva Villarreal