Nabeschouwing Laredo - Racing Santander (2-0) || Copa Del Rey 2015/2016

Woensdag 2 september 2015 - 20:00 uur

In de Copa Del Rey 2015/2016 neemt Laredo het woensdag 2 september 2015 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Racing Santander. De wedstrijd wordt gespeeld in Campo San Lorenzo in Laredo.

Via de Laredo - Racing Santander live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Laredo - Racing Santander (2-0)

Het Copa Del Rey duel tussen Laredo en Racing Santander is geëindigd in een 2-0 overwinning voor Laredo. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

In de 13e minuut dacht Laredo op voorsprong te komen via een doelpunt van César Caneda. Helaas voor Laredo werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 41e minuut was het Laredo dat via Kamal dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Laredo - Racing Santander
2
0
LIVE Laredo - Racing Santander 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Laredo - Racing Santander teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Gele kaart Racing Santander Gele kaart voor Borja Docal Racing Santander
13' Eigen doelpunt Laredo Eigen doelpunt César Caneda Laredo
35' Gele kaart Laredo Gele kaart voor Óscar San Emeterio Laredo
41' Eigen doelpunt Laredo Eigen doelpunt Kamal Laredo
46' Wissel Racing Santander Wissel Óscar Fernández voor Unai Hernández Racing Santander
54' Wissel Racing Santander Wissel M. Coulibaly voor Dioni Racing Santander
58' Gele kaart Laredo Gele kaart voor Toño Cano Laredo
60' Wissel Racing Santander Wissel Ismael Cerro voor Chus Hevia Racing Santander
67' Wissel Laredo Wissel Jesús Espino voor Dani Álvarez Laredo
77' Gele kaart Racing Santander Gele kaart voor Dani Rodríguez Racing Santander
80' Gele kaart Racing Santander Gele kaart voor Fede Racing Santander
80' Wissel Laredo Wissel Asier Lazcano voor David Vinatea Laredo
86' Gele kaart Laredo Gele kaart voor Camino Laredo
87' Wissel Laredo Wissel Emilio Iglesias voor Camino Laredo