Nabeschouwing Las Palmas - Eibar (3-2) || Copa Del Rey 2015/2016

Woensdag 13 januari 2016 - 21:00 uur

In de Copa Del Rey 2015/2016 neemt Las Palmas het woensdag 13 januari 2016 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Eibar. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio de Gran Canaria (Las Palmas de Gran Canaria) in Las Palmas de Gran Canaria.

Via de Las Palmas - Eibar live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Las Palmas - Eibar (3-2)

Het Copa Del Rey duel tussen Las Palmas en Eibar is geëindigd in een 3-2 overwinning voor Las Palmas. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 43e minuut dacht Las Palmas op voorsprong te komen via een doelpunt van Juncà. Helaas voor Las Palmas werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 52e minuut was het SD Eibar dat via Ekiza dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. Sergi Enrich dacht na 53 minuten te scoren voor SD Eibar, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 59e minuut scoorde Las Palmas via Momo, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 83 minuten spelen wist Las Palmas via David García de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-2 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Las Palmas - Eibar
3
2
LIVE Las Palmas - Eibar 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Las Palmas - Eibar teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

36' Gele kaart SD Eibar Gele kaart voor E. İsrafilov SD Eibar
37' Gele kaart Las Palmas Gele kaart voor W. Mubarak Las Palmas
42' Gele kaart SD Eibar Gele kaart voor Ekiza SD Eibar
43' Eigen doelpunt Las Palmas Eigen doelpunt Juncà Las Palmas
46' Wissel SD Eibar Wissel Iñigo Barrenetxea voor E. İsrafilov SD Eibar
46' Wissel SD Eibar Wissel T. Inui voor Keko SD Eibar
50' Gele kaart Las Palmas Gele kaart voor David Simón Las Palmas
52' Doelpunt SD Eibar Doelpunt Ekiza SD Eibar
53' Doelpunt SD Eibar Doelpunt Sergi Enrich SD Eibar
59' Doelpunt Las Palmas Doelpunt Momo Las Palmas
62' Wissel Las Palmas Wissel Aythami Artiles voor Dani Castellano Las Palmas
72' Wissel SD Eibar Wissel Borja Bastón voor Sergi Enrich SD Eibar
78' Wissel Las Palmas Wissel Roque Mesa voor Vicente Gómez Las Palmas
83' Doelpunt Las Palmas Doelpunt David García Las Palmas
86' Wissel Las Palmas Wissel Nili voor Javier Garrido Las Palmas
Video hoogtepunten en samenvatting Las Palmas - Eibar
Opstellingen Las Palmas - Eibar

Voorbeschouwing Las Palmas - Eibar

Las Palmas en Eibar spelen tegen elkaar in seizoen 2015/2016 van de Copa Del Rey.

De vorige ontmoeting tussen Las Palmas en Eibar in de Copa Del Rey vond plaats op 7 januari 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Las Palmas. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Las Palmas favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Eibar slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.