Nabeschouwing Lleida Esportiu - Hércules (3-1) || Copa Del Rey 2015/2016

Woensdag 2 september 2015 - 21:00 uur



In de Copa Del Rey 2015/2016 neemt Lleida Esportiu het woensdag 2 september 2015 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Hércules. De wedstrijd wordt gespeeld in Camp d'Esports de Lleida in Lleida.

Via de Lleida Esportiu - Hércules live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lleida Esportiu - Hércules (3-1)

Het Copa Del Rey duel tussen Lleida Esportiu en Hércules is geëindigd in een 3-1 overwinning voor Lleida Esportiu. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 16e minuut dacht Lleida Esportiu op voorsprong te komen via een doelpunt van Julen Colinas. Helaas voor Lleida Esportiu werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 26e minuut was het Lleida Esportiu dat via Marc Martínez dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 38e minuut moest Hércules verder met een man minder nadat José Luis Miñano een rode kaart had gekregen. Het lukte Lleida Esportiu in het restant van de wedstrijd echter niet om hiervan te profiteren, want na de rode kaart werd er door beide ploegen niet meer gescoord. In de 77e minuut scoorde Hércules via C. Ruane, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 80 minuten spelen wist Lleida Esportiu via Óscar Rubio de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Lleida Esportiu - Hércules
Goals
3
1
LIVE Lleida Esportiu - Hércules 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lleida Esportiu - Hércules teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
15' Gele kaart Hércules Gele kaart voor Rojas Hércules
16' Doelpunt Lleida Esportiu Doelpunt Julen Colinas Lleida Esportiu
18' Gele kaart Hércules Gele kaart voor Pichu Atienza Hércules
26' Doelpunt Lleida Esportiu Doelpunt Marc Martínez Lleida Esportiu
28' Gele kaart Lleida Esportiu Gele kaart voor Raúl Fuster Lleida Esportiu
38' Rode kaart Hércules Rode kaart voor José Luis Miñano Hércules
46' Wissel Hércules Wissel Adri Cuevas voor Javi Portillo Hércules
46' Wissel Hércules Wissel C. Ruane voor Rojas Hércules
59' Gele kaart Lleida Esportiu Gele kaart voor Toño Lleida Esportiu
62' Wissel Lleida Esportiu Wissel Javier Rami voor Manuel Lleida Esportiu
65' Gele kaart Lleida Esportiu Gele kaart voor Julen Colinas Lleida Esportiu
75' Wissel Hércules Wissel Carlos Indiano voor Yeray González Hércules
77' Doelpunt Hércules Doelpunt C. Ruane Hércules
80' Doelpunt Lleida Esportiu Doelpunt Óscar Rubio Lleida Esportiu
90' Gele kaart Lleida Esportiu Gele kaart voor Ekhi Senar Lleida Esportiu
Video hoogtepunten en samenvatting Lleida Esportiu - Hércules
Opstellingen Lleida Esportiu - Hércules

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Lleida Esportiu - Hércules

Lleida Esportiu en Hércules spelen tegen elkaar in seizoen 2015/2016 van de Copa Del Rey.

Het is voor het eerst dat Lleida Esportiu en Hércules elkaar treffen in de Copa Del Rey.

Resultaat Aantal
Winst Lleida Esportiu 0
Winst Hércules 0
Gelijkspel 0
Totaal 0
Tags
Lleida Esportiu - Hércules Opstelling Lleida Esportiu Opstelling Hércules Live Lleida Esportiu - Hércules Live Lleida Esportiu - Hércules kijken Lleida Esportiu - Hércules kijken Live Lleida Esportiu - Hércules stream Lleida Esportiu - Hércules Fox Sports Nabeschouwing Lleida Esportiu - Hércules Uitslag Lleida Esportiu - Hércules Statistieken Lleida Esportiu - Hércules Copa Del Rey 2015/2016 Lleida Esportiu - Hércules wedden Lleida Esportiu - Hércules gokken Lleida Esportiu - Hércules Unibet