Nabeschouwing Mensajero - Rayo Majadahonda (2-0) || Copa Del Rey 2015/2016

Woensdag 2 september 2015 - 17:00 uur



In de Copa Del Rey 2015/2016 neemt Mensajero het woensdag 2 september 2015 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Rayo Majadahonda. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Silvestre Carrillo in La Palma.

Via de Mensajero - Rayo Majadahonda live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Mensajero - Rayo Majadahonda (2-0)

Het Copa Del Rey duel tussen Mensajero en Rayo Majadahonda is geëindigd in een 2-0 overwinning voor Mensajero. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 52e minuut dacht Mensajero op voorsprong te komen via een doelpunt van Yeray Pérez. Helaas voor Mensajero werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 86e minuut was het Mensajero dat via Joan Salvá dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-0 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Mensajero - Rayo Majadahonda
Goals
2
0
LIVE Mensajero - Rayo Majadahonda 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Mensajero - Rayo Majadahonda teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
21' Gele kaart Mensajero Gele kaart voor F. Ántico Mensajero
46' Wissel Rayo Majadahonda Wissel Jorge Félix voor Borja Acha Rayo Majadahonda
52' Doelpunt Mensajero Doelpunt Yeray Pérez Mensajero
60' Wissel Mensajero Wissel Rayco González voor Álvaro Casas Mensajero
66' Wissel Rayo Majadahonda Wissel Rubén Blanco voor Álex García Rayo Majadahonda
73' Wissel Mensajero Wissel Joan Salvá voor Chus Sosa Mensajero
78' Wissel Rayo Majadahonda Wissel Portilla voor Jorge Pesca Rayo Majadahonda
86' Doelpunt Mensajero Doelpunt Joan Salvá Mensajero
87' Gele kaart Mensajero Gele kaart voor Joan Salvá Mensajero
91' Wissel Mensajero Wissel Dylan Hernández voor Yeray Pérez Mensajero
Video hoogtepunten en samenvatting Mensajero - Rayo Majadahonda
Opstellingen Mensajero - Rayo Majadahonda

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Mensajero - Rayo Majadahonda

Mensajero en Rayo Majadahonda spelen tegen elkaar in seizoen 2015/2016 van de Copa Del Rey.

Het is voor het eerst dat Mensajero en Rayo Majadahonda elkaar treffen in de Copa Del Rey.

Resultaat Aantal
Winst Mensajero 0
Winst Rayo Majadahonda 0
Gelijkspel 0
Totaal 0
Tags
Mensajero - Rayo Majadahonda Opstelling Mensajero Opstelling Rayo Majadahonda Live Mensajero - Rayo Majadahonda Live Mensajero - Rayo Majadahonda kijken Mensajero - Rayo Majadahonda kijken Live Mensajero - Rayo Majadahonda stream Mensajero - Rayo Majadahonda Fox Sports Nabeschouwing Mensajero - Rayo Majadahonda Uitslag Mensajero - Rayo Majadahonda Statistieken Mensajero - Rayo Majadahonda Copa Del Rey 2015/2016 Mensajero - Rayo Majadahonda wedden Mensajero - Rayo Majadahonda gokken Mensajero - Rayo Majadahonda Unibet