Nabeschouwing Mirandés - Deportivo La Coruña (1-1) || Copa Del Rey 2015/2016

Woensdag 6 januari 2016 - 16:00 uur

In de Copa Del Rey 2015/2016 neemt Mirandés het woensdag 6 januari 2016 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Deportivo La Coruña.

Via de Mirandés - Deportivo La Coruña live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Mirandés - Deportivo La Coruña (1-1)

De Copa Del Rey 2015/2016 wedstrijd tussen Mirandés en Deportivo La Coruña geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

In de 25e minuut dacht Mirandés op voorsprong te komen via een doelpunt van Álex Ortiz. Helaas voor Mirandés werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 75e minuut was het Deportivo La Coruña dat via Lopo dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Mirandés - Deportivo La Coruña
1
1
LIVE Mirandés - Deportivo La Coruña 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Mirandés - Deportivo La Coruña teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Gele kaart Mirandés Gele kaart voor Ernesto Galán Mirandés
19' Gele kaart Deportivo La Coruña Gele kaart voor Pedro Mosquera Deportivo La Coruña
25' Doelpunt Mirandés Doelpunt Álex Ortiz Mirandés
46' Wissel Mirandés Wissel Kijera voor Ernesto Galán Mirandés
54' Wissel Mirandés Wissel J. Lago voor Álex García Mirandés
58' Wissel Deportivo La Coruña Wissel Álex Bergantiños voor Pedro Mosquera Deportivo La Coruña
68' Wissel Mirandés Wissel Néstor Salinas voor Ion Vélez Mirandés
70' Gele kaart Mirandés Gele kaart voor Marco Sangalli Mirandés
70' Wissel Deportivo La Coruña Wissel Miguel Cardoso voor Manuel Pablo Deportivo La Coruña
75' Doelpunt Deportivo La Coruña Doelpunt Lopo Deportivo La Coruña
81' Wissel Deportivo La Coruña Wissel F. Fajr voor Jonathan Rodríguez Deportivo La Coruña
86' Gele kaart Mirandés Gele kaart voor Carlos Moreno Mirandés