Nabeschouwing Ponferradina - Lugo (1-0) (na verlenging) || Copa Del Rey 2015/2016

Donderdag 15 oktober 2015 - 20:30 uur

In de Copa Del Rey 2015/2016 neemt Ponferradina het donderdag 15 oktober 2015 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Lugo.

Via de Ponferradina - Lugo live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Ponferradina - Lugo (1-0) (na verlenging)

Het Copa Del Rey duel tussen Ponferradina en Lugo is geëindigd in een 1-0 overwinning voor Ponferradina. Na afloop van de reguliere speeltijd stonden beide ploegen met een stand op gelijke hoogte. Er was daardoor een verlenging noodzakelijk om tot een winnaar te komen. Uiteindelijk was het Ponferradina dat in deze verlenging aan het langste eind trok.

In de 105e minuut dacht Ponferradina op voorsprong te komen via een doelpunt van Yuri. Helaas voor Ponferradina werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef.

Aan het einde van de verlenging floot de scheidsrechter af en was het Ponferradina die uiteindelijk de winst binnen wist te slepen dankzij een zwaarbevochten 1-0 overwinning.

Wedstrijdstatistieken Ponferradina - Lugo
1
0
LIVE Ponferradina - Lugo 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Ponferradina - Lugo teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

105' Doelpunt Ponferradina Doelpunt Yuri Ponferradina