Nabeschouwing Reus Deportiu - Ascó (2-0) || Copa Del Rey 2015/2016

Woensdag 2 september 2015 - 20:30 uur

In de Copa Del Rey 2015/2016 neemt Reus Deportiu het woensdag 2 september 2015 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Ascó. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Camp Nou Municipal (Reus) in Reus.

Via de Reus Deportiu - Ascó live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Reus Deportiu - Ascó (2-0)

Het Copa Del Rey duel tussen Reus Deportiu en Ascó is geëindigd in een 2-0 overwinning voor Reus Deportiu. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 57e minuut dacht Reus Deportiu op voorsprong te komen via een doelpunt van Ángel Martínez. Helaas voor Reus Deportiu werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 87e minuut was het Reus Deportiu dat via Jaume Delgado dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-0 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Reus Deportiu - Ascó
2
0
LIVE Reus Deportiu - Ascó 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Reus Deportiu - Ascó teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

23' Gele kaart Reus Deportiu Gele kaart voor Ricardo Vaz Reus Deportiu
39' Gele kaart Ascó Gele kaart voor Massana Ascó
46' Wissel Ascó Wissel Enric Socías voor Josep Torres Ascó
56' Wissel Ascó Wissel Virgili voor Iván Montané Ascó
57' Doelpunt Reus Deportiu Doelpunt Ángel Martínez Reus Deportiu
60' Wissel Reus Deportiu Wissel Óscar Rico voor Ricardo Vaz Reus Deportiu
67' Gele kaart Reus Deportiu Gele kaart voor Ángel Martínez Reus Deportiu
70' Gele kaart Ascó Gele kaart voor Víctor Bertomeu Ascó
70' Wissel Reus Deportiu Wissel Fran Carbià voor Jordi Oribe Reus Deportiu
71' Wissel Ascó Wissel Gerard Roigé voor Víctor Bertomeu Ascó
74' Wissel Reus Deportiu Wissel Rafa García voor Edgar Reus Deportiu
83' Gele kaart Ascó Gele kaart voor Gerard Roigé Ascó
87' Doelpunt Reus Deportiu Doelpunt Jaume Delgado Reus Deportiu