Nabeschouwing Sabadell - Castellón (1-1) (2-4 na strafschoppen) || Copa Del Rey 2015/2016

Woensdag 2 september 2015 - 20:00 uur

In de Copa Del Rey 2015/2016 neemt Sabadell het woensdag 2 september 2015 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Castellón. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadi de la Nova Creu Alta in Sabadell.

Via de Sabadell - Castellón live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sabadell - Castellón (1-1) (2-4 na strafschoppen)

Het Copa Del Rey duel tussen Sabadell en Castellón is geëindigd in een overwinning voor Castellón. Er moesten strafschoppen aan te pas komen om een winnaar te bepalen. Na de reguliere speeltijd was de stand 1-1 en ook na verlenging kwam er geen winnaar uit de bus. Uiteindelijk bleek Castellón het meest scherp tijdens de strafschoppenserie, die door de ploeg met 2-4 gewonnen werd.

In de 10e minuut dacht Sabadell op voorsprong te komen via een doelpunt van Marc Fernández. Helaas voor Sabadell werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 66e minuut was het Castellón dat via Lolo dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. Aan het einde van de reguliere speeltijd stond er een 1-1 stand op het scorebord, wat betekende dat er een verlenging zou gaan volgen. Hierna was de extra tijd ten einde. Omdat er ook na de extra tijd geen winnaar aangewezen kon worden, moesten strafschoppen uiteindelijk de beslissing brengen. In de 112e minuut kreeg Luismi Ruiz van Castellón voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en Castellón de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen.

Ook de verlenging zorgde uiteindelijk niet voor een winnaar, waardoor er strafschoppen genomen moesten worden. Uiteindelijk resulteerde dit in een 2-4 score in het voordeel van Castellón, die daarmee de overwinning mocht claimen.

Wedstrijdstatistieken Sabadell - Castellón
1
1
LIVE Sabadell - Castellón 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sabadell - Castellón teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Gele kaart Castellón Gele kaart voor Carlos Tornero Castellón
10' Doelpunt Sabadell Doelpunt Marc Fernández Sabadell
37' Gele kaart Castellón Gele kaart voor Luismi Ruiz Castellón
53' Wissel Sabadell Wissel Marc De Val voor David Batanero Sabadell
60' Wissel Castellón Wissel Diego Carrillo voor Prudencio Castellón
65' Wissel Castellón Wissel Rubén Suárez voor Carlos Tornero Castellón
66' Doelpunt Castellón Doelpunt Lolo Castellón
67' Wissel Sabadell Wissel Álex Cortell voor Marc Fernández Sabadell
71' Gele kaart Castellón Gele kaart voor Rubén Suárez Castellón
78' Wissel Castellón Wissel Rubén Fonte voor Gaizka Saizar Castellón
80' Gele kaart Sabadell Gele kaart voor Bruno Sabadell
88' Wissel Sabadell Wissel Pirulo voor Bruno Sabadell
89' Gele kaart Castellón Gele kaart voor Álvaro Campos Castellón
105' Gele kaart Castellón Gele kaart voor Marc Castells Castellón
112' Tweede gele kaart Castellón Tweede gele kaart voor Luismi Ruiz Castellón
116' Gele kaart Sabadell Gele kaart voor Yeray Sabadell