Nabeschouwing Tudelano - Compostela (3-2) || Copa Del Rey 2015/2016

Woensdag 2 september 2015 - 17:30 uur

In de Copa Del Rey 2015/2016 neemt Tudelano het woensdag 2 september 2015 om 17:30 uur in eigen huis op tegen Compostela. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Municipal Ciudad de Tudela (Tudela) in Tudela.

Via de Tudelano - Compostela live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Tudelano - Compostela (3-2)

Het Copa Del Rey duel tussen Tudelano en Compostela is geëindigd in een 3-2 overwinning voor Tudelano. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 23e minuut dacht Compostela op voorsprong te komen via een doelpunt van Sergio Sánchez. Helaas voor Compostela werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 32e minuut was het Tudelano dat via Arkaitz Ruiz dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. Arkaitz Ruiz dacht na 56 minuten te scoren voor Tudelano, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 67e minuut scoorde Tudelano via Juan Azpilicueta, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. In de 88e minuut moest Compostela verder met een man minder, nadat Catú een tweede gele kaart kreeg. In de 92e minuut scoorde Sergio Sánchez namens Compostela. De scheidsrechter besloot echter om het doelpunt ongeldig te verklaren, waardoor de stand op het scorebord onveranderd bleef.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-2 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Tudelano - Compostela
3
2
LIVE Tudelano - Compostela 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Tudelano - Compostela teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

23' Doelpunt Compostela Doelpunt Sergio Sánchez Compostela
31' Gele kaart Compostela Gele kaart voor Catú Compostela
32' Penalty Tudelano Penalty Arkaitz Ruiz Tudelano
52' Gele kaart Compostela Gele kaart voor Javi Moreno Compostela
56' Doelpunt Tudelano Doelpunt Arkaitz Ruiz Tudelano
64' Wissel Compostela Wissel Jesús Varela voor Joaquín García Compostela
65' Wissel Tudelano Wissel Fernando Delgado voor Óscar Valero Tudelano
67' Doelpunt Tudelano Doelpunt Juan Azpilicueta Tudelano
70' Wissel Compostela Wissel Chiño Bertua voor Javi Moreno Compostela
71' Wissel Tudelano Wissel Fernando Rubio voor Chema Mato Tudelano
76' Wissel Compostela Wissel Mon Vives voor Jordan Sánchez Compostela
80' Wissel Tudelano Wissel Santi Samanes voor Eneko Fernández Tudelano
83' Gele kaart Tudelano Gele kaart voor Santi Samanes Tudelano
85' Gele kaart Compostela Gele kaart voor Jesús Varela Compostela
88' Tweede gele kaart Compostela Tweede gele kaart voor Catú Compostela
92' Doelpunt Compostela Doelpunt Sergio Sánchez Compostela