Nabeschouwing Valencia - Las Palmas (1-1) || Copa Del Rey 2015/2016

Donderdag 21 januari 2016 - 20:00 uur

In de Copa Del Rey 2015/2016 neemt Valencia het donderdag 21 januari 2016 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Las Palmas.

Via de Valencia - Las Palmas live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Valencia - Las Palmas (1-1)

De Copa Del Rey 2015/2016 wedstrijd tussen Valencia en Las Palmas geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

In de 38e minuut dacht Las Palmas op voorsprong te komen via een doelpunt van W. Zahibo. Helaas voor Las Palmas werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 61e minuut was het Valencia dat via Paco Alcácer dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Valencia - Las Palmas
1
1
LIVE Valencia - Las Palmas 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Valencia - Las Palmas teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

17' Gele kaart Valencia Gele kaart voor Danilo Barbosa Valencia
21' Wissel Las Palmas Wissel Roque Mesa voor Vicente Gómez Las Palmas
37' Gele kaart Valencia Gele kaart voor W. Zahibo Valencia
38' Eigen doelpunt Las Palmas Eigen doelpunt W. Zahibo Las Palmas
40' Gele kaart Las Palmas Gele kaart voor S. Araújo Las Palmas
61' Doelpunt Valencia Doelpunt Paco Alcácer met assist van Dani Parejo Valencia
62' Wissel Valencia Wissel R. de Paul voor P. Piatti Valencia
68' Wissel Valencia Wissel João Cancelo voor Rodrigo Valencia
69' Gele kaart Valencia Gele kaart voor José Gayá Valencia
77' Gele kaart Las Palmas Gele kaart voor W. Mubarak Las Palmas
78' Wissel Las Palmas Wissel Nauzet Alemán voor Momo Las Palmas
79' Wissel Valencia Wissel Negredo voor W. Zahibo Valencia
82' Wissel Las Palmas Wissel Dani Castellano voor Aythami Artiles Las Palmas
87' Gele kaart Las Palmas Gele kaart voor E. Culio Las Palmas
89' Gele kaart Las Palmas Gele kaart voor Nauzet Alemán Las Palmas