Nabeschouwing Alcorcón - Deportivo Alavés (0-2) || Copa Del Rey 2016/2017

Woensdag 18 januari 2017 - 19:15 uur

In de Copa Del Rey 2016/2017 neemt Alcorcón het woensdag 18 januari 2017 om 19:15 uur in eigen huis op tegen Deportivo Alavés. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Santo Domingo in Alcorcón.

Via de Alcorcón - Deportivo Alavés live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Alcorcón - Deportivo Alavés (0-2)

Het Copa Del Rey duel tussen Alcorcón en Deportivo Alavés is geëindigd in een 0-2 overwinning voor Deportivo Alavés. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 90e minuut dacht Deportivo Alavés op voorsprong te komen via een doelpunt van Ibai Gómez. Helaas voor Deportivo Alavés werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 94e minuut was het Deportivo Alavés dat via Ibai Gómez dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 91e minuut moest Alcorcón verder met een man minder nadat Bellvís een rode kaart had gekregen. Het lukte Deportivo Alavés in het restant van de wedstrijd echter niet om hiervan te profiteren, want na de rode kaart werd er door beide ploegen niet meer gescoord.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-2 eindresultaat.

LIVE Alcorcón - Deportivo Alavés 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Alcorcón - Deportivo Alavés teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

40' Gele kaart Deportivo Alavés Gele kaart voor Manu García Deportivo Alavés
45' Gele kaart Alcorcón Gele kaart voor David Rodríguez Alcorcón
60' Gele kaart Alcorcón Gele kaart voor Nélson Alcorcón
62' Wissel Alcorcón Wissel Óscar Plano voor M. Luque Alcorcón
67' Wissel Alcorcón Wissel Álvaro Giménez voor Pablo Pérez Alcorcón
73' Wissel Deportivo Alavés Wissel Víctor Camarasa voor N. Krstičić Deportivo Alavés
75' Wissel Alcorcón Wissel F. Kadir voor David Rodríguez Alcorcón
76' Gele kaart Deportivo Alavés Gele kaart voor A. Katai Deportivo Alavés
80' Gele kaart Deportivo Alavés Gele kaart voor A. Pantić Deportivo Alavés
80' Wissel Deportivo Alavés Wissel Deyverson voor Rubén Sobrino Deportivo Alavés
88' Wissel Deportivo Alavés Wissel Ibai Gómez voor A. Katai Deportivo Alavés
90' Doelpunt Deportivo Alavés Doelpunt Ibai Gómez met assist van Manu García Deportivo Alavés
94' Doelpunt Deportivo Alavés Doelpunt Ibai Gómez Deportivo Alavés
91' Rode kaart Alcorcón Rode kaart voor Bellvís Alcorcón