Nabeschouwing Amorebieta - Socuéllamos (2-1) (na verlenging) || Copa Del Rey 2016/2017

Woensdag 31 augustus 2016 - 20:00 uur

In de Copa Del Rey 2016/2017 neemt Amorebieta het woensdag 31 augustus 2016 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Socuéllamos. De wedstrijd wordt gespeeld in Campo Municipal de Urritxe in Amorebieta-Echano.

Via de Amorebieta - Socuéllamos live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Amorebieta - Socuéllamos (2-1) (na verlenging)

Het Copa Del Rey duel tussen Amorebieta en Socuéllamos is geëindigd in een 2-1 overwinning voor Amorebieta. Na afloop van de reguliere speeltijd stonden beide ploegen met een 1-1 stand op gelijke hoogte. Er was daardoor een verlenging noodzakelijk om tot een winnaar te komen. Uiteindelijk was het Amorebieta dat in deze verlenging aan het langste eind trok.

In de 12e minuut dacht Amorebieta op voorsprong te komen via een doelpunt van Álvaro Marín. Helaas voor Amorebieta werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 16e minuut was het Socuéllamos dat via Diego Sánchez dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 78e minuut kreeg Jesús García van Socuéllamos voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en Socuéllamos de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen. Aan het einde van de reguliere speeltijd stond er een 1-1 stand op het scorebord, wat betekende dat er een verlenging zou gaan volgen. Hierna was de extra tijd ten einde. In de 97e minuut scoorde Amorebieta via Dani Hernández, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Aan het einde van de verlenging floot de scheidsrechter af en was het Amorebieta die uiteindelijk de winst binnen wist te slepen dankzij een zwaarbevochten 2-1 overwinning.

Wedstrijdstatistieken Amorebieta - Socuéllamos
2
1
LIVE Amorebieta - Socuéllamos 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Amorebieta - Socuéllamos teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

12' Eigen doelpunt Amorebieta Eigen doelpunt Álvaro Marín Amorebieta
15' Gele kaart Socuéllamos Gele kaart voor Juanito Socuéllamos
16' Doelpunt Socuéllamos Doelpunt Diego Sánchez Socuéllamos
45' Gele kaart Amorebieta Gele kaart voor Dani Hernández Amorebieta
47' Gele kaart Amorebieta Gele kaart voor Javi Moreno Amorebieta
61' Gele kaart Socuéllamos Gele kaart voor Jesús García Socuéllamos
64' Wissel Socuéllamos Wissel Salva Gómez voor Álvaro Fernández Socuéllamos
68' Wissel Amorebieta Wissel A. Fiddes voor Iker Seguín Amorebieta
72' Wissel Socuéllamos Wissel Álex Cortell voor Diego Sánchez Socuéllamos
77' Wissel Amorebieta Wissel Eriz Goiria voor Alberto Morgado Amorebieta
78' Tweede gele kaart Socuéllamos Tweede gele kaart voor Jesús García Socuéllamos
81' Wissel Amorebieta Wissel I. Dieng voor Koldo Obieta Amorebieta
81' Wissel Socuéllamos Wissel Jacinto Trillo voor Juanito Socuéllamos
84' Gele kaart Socuéllamos Gele kaart voor Héctor Alonso Socuéllamos
91' Gele kaart Socuéllamos Gele kaart voor Zurdo Socuéllamos
91' Gele kaart Socuéllamos Gele kaart voor Sergio Narváez Socuéllamos
93' Gele kaart Socuéllamos Gele kaart voor Jacinto Trillo Socuéllamos
97' Penalty Amorebieta Penalty Dani Hernández Amorebieta
97' Gele kaart Socuéllamos Gele kaart voor Joseba Garmendia Socuéllamos
100' Gele kaart Amorebieta Gele kaart voor Mikel Méndez Amorebieta
119' Gele kaart Socuéllamos Gele kaart voor Kevin Ulbrich Socuéllamos