Nabeschouwing Boiro - Guijuelo (1-3) (na verlenging) || Copa Del Rey 2016/2017

Woensdag 31 augustus 2016 - 20:00 uur

In de Copa Del Rey 2016/2017 neemt Boiro het woensdag 31 augustus 2016 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Guijuelo. De wedstrijd wordt gespeeld in Campo Municipal de Barraña in Boiro.

Via de Boiro - Guijuelo live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Boiro - Guijuelo (1-3) (na verlenging)

Het Copa Del Rey duel tussen Boiro en Guijuelo is geëindigd in een 1-3 overwinning voor Guijuelo. Na afloop van de reguliere speeltijd stonden beide ploegen met een 1-1 stand op gelijke hoogte. Er was daardoor een verlenging noodzakelijk om tot een winnaar te komen. Uiteindelijk was het Guijuelo dat in deze verlenging aan het langste eind trok.

In de 2e minuut dacht Boiro op voorsprong te komen via een doelpunt van Gonzalo González. Helaas voor Boiro werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 7e minuut was het Guijuelo dat via Antonio Pino dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 66e minuut kreeg J. Barros van Boiro voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en Boiro de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen. Aan het einde van de reguliere speeltijd stond er een 1-1 stand op het scorebord, wat betekende dat er een verlenging zou gaan volgen. In de 104e minuut scoorde Guijuelo via Jonxa Vidal, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 119 minuten spelen wist Guijuelo via Manu Dimas de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de verlenging floot de scheidsrechter af en was het Guijuelo die uiteindelijk de winst binnen wist te slepen dankzij een zwaarbevochten 1-3 overwinning.

Wedstrijdstatistieken Boiro - Guijuelo
1
3
LIVE Boiro - Guijuelo 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Boiro - Guijuelo teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

2' Doelpunt Boiro Doelpunt Gonzalo González Boiro
7' Doelpunt Guijuelo Doelpunt Antonio Pino Guijuelo
56' Gele kaart Boiro Gele kaart voor J. Barros Boiro
57' Gele kaart Guijuelo Gele kaart voor Jorge Juliá Guijuelo
60' Gele kaart Guijuelo Gele kaart voor Carles Martínez Guijuelo
65' Wissel Boiro Wissel Romay voor Pablo Pillado Boiro
66' Tweede gele kaart Boiro Tweede gele kaart voor J. Barros Boiro
72' Gele kaart Guijuelo Gele kaart voor Aitor Aspas Guijuelo
72' Wissel Boiro Wissel Marcos Álvarez voor Herbert Boiro
80' Wissel Guijuelo Wissel Manu Dimas voor Néstor Gordillo Guijuelo
82' Wissel Boiro Wissel Jorge Cano voor Rubén Rivera Boiro
86' Gele kaart Boiro Gele kaart voor Romay Boiro
91' Wissel Guijuelo Wissel Jonxa Vidal voor Jonathan Martín Guijuelo
99' Wissel Guijuelo Wissel Maiki Fernández voor Antonio Pino Guijuelo
101' Gele kaart Boiro Gele kaart voor Gonzalo González Boiro
104' Doelpunt Guijuelo Doelpunt Jonxa Vidal Guijuelo
108' Gele kaart Guijuelo Gele kaart voor Manu Dimas Guijuelo
116' Gele kaart Boiro Gele kaart voor Pablo Crespo Boiro
117' Gele kaart Guijuelo Gele kaart voor Adriá Granell Guijuelo
119' Doelpunt Guijuelo Doelpunt Manu Dimas Guijuelo