Nabeschouwing Caudal - Lleida Esportiu (1-0) || Copa Del Rey 2016/2017

Woensdag 7 september 2016 - 17:45 uur



In de Copa Del Rey 2016/2017 neemt Caudal het woensdag 7 september 2016 om 17:45 uur in eigen huis op tegen Lleida Esportiu. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Municipal Hermanos Antuña in Mieres del Camino.

Via de Caudal - Lleida Esportiu live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Caudal - Lleida Esportiu (1-0)

Het Copa Del Rey duel tussen Caudal en Lleida Esportiu is geëindigd in een 1-0 overwinning voor Caudal. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

In de 28e minuut dacht Caudal op voorsprong te komen via een doelpunt van David González. Helaas voor Caudal werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Caudal - Lleida Esportiu
Goals
1
0
LIVE Caudal - Lleida Esportiu 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Caudal - Lleida Esportiu teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
28' Doelpunt Caudal Doelpunt David González Caudal
Video hoogtepunten en samenvatting Caudal - Lleida Esportiu
Opstellingen Caudal - Lleida Esportiu

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Caudal - Lleida Esportiu

Caudal en Lleida Esportiu spelen tegen elkaar in seizoen 2016/2017 van de Copa Del Rey.

De vorige ontmoeting tussen Caudal en Lleida Esportiu in de Copa Del Rey vond plaats op 11 september 2013 en dat duel eindigde in een overwinning voor Lleida Esportiu. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Lleida Esportiu favoriet. 1 keer wist de ploeg van Caudal te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Caudal. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Caudal 0
Winst Lleida Esportiu 1
Gelijkspel 0
Totaal 1
Tags
Caudal - Lleida Esportiu Opstelling Caudal Opstelling Lleida Esportiu Live Caudal - Lleida Esportiu Live Caudal - Lleida Esportiu kijken Caudal - Lleida Esportiu kijken Live Caudal - Lleida Esportiu stream Caudal - Lleida Esportiu Fox Sports Nabeschouwing Caudal - Lleida Esportiu Uitslag Caudal - Lleida Esportiu Statistieken Caudal - Lleida Esportiu Copa Del Rey 2016/2017 Caudal - Lleida Esportiu wedden Caudal - Lleida Esportiu gokken Caudal - Lleida Esportiu Unibet