Nabeschouwing Celta de Vigo - UCAM Murcia (1-0) || Copa Del Rey 2016/2017

Donderdag 22 december 2016 - 20:00 uur

In de Copa Del Rey 2016/2017 neemt Celta de Vigo het donderdag 22 december 2016 om 20:00 uur in eigen huis op tegen UCAM Murcia. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio de Balaídos in Vigo.

Via de Celta de Vigo - UCAM Murcia live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Celta de Vigo - UCAM Murcia (1-0)

Het Copa Del Rey duel tussen Celta de Vigo en UCAM Murcia is geëindigd in een 1-0 overwinning voor Celta de Vigo. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

In de 30e minuut dacht Celta de Vigo op voorsprong te komen via een doelpunt van M. Díaz. Helaas voor Celta de Vigo werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Celta de Vigo - UCAM Murcia
1
0
LIVE Celta de Vigo - UCAM Murcia 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Celta de Vigo - UCAM Murcia teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

29' Gele kaart UCAM Murcia Gele kaart voor David Morillas UCAM Murcia
30' Doelpunt Celta de Vigo Doelpunt M. Díaz Celta de Vigo
54' Gele kaart Celta de Vigo Gele kaart voor P. Hernández Celta de Vigo
62' Wissel Celta de Vigo Wissel D. Wass voor P. Hernández Celta de Vigo
63' Wissel UCAM Murcia Wissel Nono voor Vicente Pérez UCAM Murcia
71' Wissel UCAM Murcia Wissel Jesús Imaz voor Natalio UCAM Murcia
76' Wissel UCAM Murcia Wissel Pablo Pallarés voor J. Mejía UCAM Murcia
80' Wissel Celta de Vigo Wissel T. Bongonda voor Josep Señé Celta de Vigo
82' Wissel Celta de Vigo Wissel Fontàs voor G. Cabral Celta de Vigo
Video hoogtepunten en samenvatting Celta de Vigo - UCAM Murcia
Opstellingen Celta de Vigo - UCAM Murcia

Voorbeschouwing Celta de Vigo - UCAM Murcia

Celta de Vigo en UCAM Murcia spelen tegen elkaar in seizoen 2016/2017 van de Copa Del Rey.

De vorige ontmoeting tussen Celta de Vigo en UCAM Murcia in de Copa Del Rey vond plaats op 30 november 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Celta de Vigo. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Celta de Vigo favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl UCAM Murcia slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.