Nabeschouwing Córdoba - Alcorcón (1-2) || Copa Del Rey 2016/2017

Woensdag 11 januari 2017 - 19:00 uur

In de Copa Del Rey 2016/2017 neemt Córdoba het woensdag 11 januari 2017 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Alcorcón. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Nuevo Arcángel in Córdoba.

Via de Córdoba - Alcorcón live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Córdoba - Alcorcón (1-2)

Het Copa Del Rey duel tussen Córdoba en Alcorcón is geëindigd in een 1-2 overwinning voor Alcorcón. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 9e minuut dacht Córdoba op voorsprong te komen via een doelpunt van F. Piovaccari. Helaas voor Córdoba werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 51e minuut was het Alcorcón dat via David Rodríguez dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. Ivi dacht na 68 minuten te scoren voor Alcorcón, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-2 eindstand.

LIVE Córdoba - Alcorcón 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Córdoba - Alcorcón teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Doelpunt Córdoba Doelpunt F. Piovaccari Córdoba
16' Gele kaart Córdoba Gele kaart voor Esteve Monterde Córdoba
29' Wissel Alcorcón Wissel F. Vega voor Rafa Páez Alcorcón
32' Gele kaart Alcorcón Gele kaart voor Toribio Alcorcón
51' Doelpunt Alcorcón Doelpunt David Rodríguez Alcorcón
64' Wissel Córdoba Wissel Edu Ramos voor Luso Córdoba
68' Doelpunt Alcorcón Doelpunt Ivi Alcorcón
69' Wissel Córdoba Wissel Javier Galán voor Guillermo Donoso Córdoba
70' Wissel Alcorcón Wissel M. Luque voor Óscar Plano Alcorcón
73' Gele kaart Alcorcón Gele kaart voor Ivi Alcorcón
75' Wissel Córdoba Wissel S. Marković voor Esteve Monterde Córdoba
79' Wissel Alcorcón Wissel F. Kadir voor Álvaro Rey Alcorcón
Video hoogtepunten en samenvatting Córdoba - Alcorcón
Opstellingen Córdoba - Alcorcón

Voorbeschouwing Córdoba - Alcorcón

Córdoba en Alcorcón spelen tegen elkaar in seizoen 2016/2017 van de Copa Del Rey.

De vorige ontmoeting tussen Córdoba en Alcorcón in de Copa Del Rey vond plaats op 4 januari 2017 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.