Nabeschouwing Cultural Leonesa - Albacete (2-1) (na verlenging) || Copa Del Rey 2016/2017

Woensdag 12 oktober 2016 - 18:00 uur

In de Copa Del Rey 2016/2017 neemt Cultural Leonesa het woensdag 12 oktober 2016 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Albacete. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Municipal Reino de León in León.

Via de Cultural Leonesa - Albacete live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Cultural Leonesa - Albacete (2-1) (na verlenging)

Het Copa Del Rey duel tussen Cultural Leonesa en Albacete is geëindigd in een 2-1 overwinning voor Cultural Leonesa. Na afloop van de reguliere speeltijd stonden beide ploegen met een 1-1 stand op gelijke hoogte. Er was daardoor een verlenging noodzakelijk om tot een winnaar te komen. Uiteindelijk was het Cultural Leonesa dat in deze verlenging aan het langste eind trok.

In de 75e minuut dacht Albacete op voorsprong te komen via een doelpunt van Isaac Aketxe. Helaas voor Albacete werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 76e minuut was het Cultural Leonesa dat via Mario Ortiz dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. Aan het einde van de reguliere speeltijd stond er een 1-1 stand op het scorebord, wat betekende dat er een verlenging zou gaan volgen. Hierna was de extra tijd ten einde. Álex Gallar dacht na 103 minuten te scoren voor Cultural Leonesa, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Aan het einde van de verlenging floot de scheidsrechter af en was het Cultural Leonesa die uiteindelijk de winst binnen wist te slepen dankzij een zwaarbevochten 2-1 overwinning.

Wedstrijdstatistieken Cultural Leonesa - Albacete
2
1
LIVE Cultural Leonesa - Albacete 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Cultural Leonesa - Albacete teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

75' Doelpunt Albacete Doelpunt Isaac Aketxe Albacete
76' Doelpunt Cultural Leonesa Doelpunt Mario Ortiz Cultural Leonesa
103' Doelpunt Cultural Leonesa Doelpunt Álex Gallar Cultural Leonesa