Nabeschouwing Deportivo Alavés - Gimnàstic Tarragona (3-0) || Copa Del Rey 2016/2017

Donderdag 22 december 2016 - 20:00 uur

In de Copa Del Rey 2016/2017 neemt Deportivo Alavés het donderdag 22 december 2016 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Gimnàstic Tarragona. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio de Mendizorroza in Vitoria-Gasteiz.

Via de Deportivo Alavés - Gimnàstic Tarragona live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Deportivo Alavés - Gimnàstic Tarragona (3-0)

Het Copa Del Rey duel tussen Deportivo Alavés en Gimnàstic Tarragona is geëindigd in een 3-0 overwinning voor Deportivo Alavés. Na 45 minuten stond er een 3-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

In de 12e minuut dacht Deportivo Alavés op voorsprong te komen via een doelpunt van Edgar Méndez. Helaas voor Deportivo Alavés werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 30e minuut kreeg O. Kakabadze van Gimnàstic Tarragona voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor Gimnàstic Tarragona de resterende minuten met een man minder moest volbrengen. Rubén Sobrino dacht na 31 minuten te scoren voor Deportivo Alavés, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 40e minuut scoorde Deportivo Alavés via N. Krstičić, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Deportivo Alavés - Gimnàstic Tarragona
3
0
LIVE Deportivo Alavés - Gimnàstic Tarragona 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Deportivo Alavés - Gimnàstic Tarragona teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

12' Doelpunt Deportivo Alavés Doelpunt Edgar Méndez Deportivo Alavés
27' Gele kaart Gimnàstic Tarragona Gele kaart voor O. Kakabadze Gimnàstic Tarragona
30' Tweede gele kaart Gimnàstic Tarragona Tweede gele kaart voor O. Kakabadze Gimnàstic Tarragona
31' Penalty Deportivo Alavés Penalty Rubén Sobrino Deportivo Alavés
35' Wissel Gimnàstic Tarragona Wissel Gerard Valentín voor Juan Muñiz Gimnàstic Tarragona
40' Doelpunt Deportivo Alavés Doelpunt N. Krstičić Deportivo Alavés
46' Wissel Deportivo Alavés Wissel C. Espinoza voor Edgar Méndez Deportivo Alavés
54' Gele kaart Deportivo Alavés Gele kaart voor A. Katai Deportivo Alavés
56' Gele kaart Gimnàstic Tarragona Gele kaart voor Cordero Gimnàstic Tarragona
75' Wissel Gimnàstic Tarragona Wissel L. Madinda voor Cordero Gimnàstic Tarragona
83' Wissel Gimnàstic Tarragona Wissel S. Emaná voor Álex López Gimnàstic Tarragona
87' Wissel Deportivo Alavés Wissel Víctor Camarasa voor Rubén Sobrino Deportivo Alavés
88' Wissel Deportivo Alavés Wissel Manu García voor D. Torres Deportivo Alavés
Video hoogtepunten en samenvatting Deportivo Alavés - Gimnàstic Tarragona
Opstellingen Deportivo Alavés - Gimnàstic Tarragona

Voorbeschouwing Deportivo Alavés - Gimnàstic Tarragona

Deportivo Alavés en Gimnàstic Tarragona spelen tegen elkaar in seizoen 2016/2017 van de Copa Del Rey.

De vorige ontmoeting tussen Deportivo Alavés en Gimnàstic Tarragona in de Copa Del Rey vond plaats op 1 december 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Deportivo Alavés. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide ploegen is Deportivo Alavés favoriet. De thuisploeg wist 2 keer te winnen, terwijl Gimnàstic Tarragona slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.