Nabeschouwing Eibar - Atlético Madrid (2-2) || Copa Del Rey 2016/2017

Woensdag 25 januari 2017 - 19:15 uur

In de Copa Del Rey 2016/2017 neemt Eibar het woensdag 25 januari 2017 om 19:15 uur in eigen huis op tegen Atlético Madrid. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Municipal de Ipurúa in Eibar.

Via de Eibar - Atlético Madrid live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Eibar - Atlético Madrid (2-2)

De Copa Del Rey 2016/2017 wedstrijd tussen Eibar en Atlético Madrid geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

In de 49e minuut dacht Atlético Madrid op voorsprong te komen via een doelpunt van J. Giménez. Helaas voor Atlético Madrid werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 73e minuut was het SD Eibar dat via Sergi Enrich dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. Pedro León dacht na 80 minuten te scoren voor SD Eibar, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 85e minuut scoorde Atlético Madrid via Juanfran, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-2 eindstand.

LIVE Eibar - Atlético Madrid 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Eibar - Atlético Madrid teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

15' Gele kaart SD Eibar Gele kaart voor Fran Rico SD Eibar
34' Wissel SD Eibar Wissel Dani García voor Fran Rico SD Eibar
40' Gele kaart Atlético Madrid Gele kaart voor L. Hernández Atlético Madrid
49' Doelpunt Atlético Madrid Doelpunt J. Giménez met assist van N. Gaitán Atlético Madrid
60' Gele kaart SD Eibar Gele kaart voor Bebé SD Eibar
62' Wissel Atlético Madrid Wissel Koke voor Saúl Atlético Madrid
62' Wissel Atlético Madrid Wissel Y. Carrasco voor K. Gameiro Atlético Madrid
73' Doelpunt SD Eibar Doelpunt Sergi Enrich SD Eibar
73' Wissel SD Eibar Wissel Sergi Enrich voor Josué Dorrio SD Eibar
73' Wissel SD Eibar Wissel Pedro León voor Imanol Sarriegui SD Eibar
74' Wissel Atlético Madrid Wissel Š. Vrsaljko voor N. Gaitán Atlético Madrid
80' Doelpunt SD Eibar Doelpunt Pedro León met assist van Rubén Peña SD Eibar
85' Doelpunt Atlético Madrid Doelpunt Juanfran met assist van Gabi Atlético Madrid
Video hoogtepunten en samenvatting Eibar - Atlético Madrid
Opstellingen Eibar - Atlético Madrid

Voorbeschouwing Eibar - Atlético Madrid

Eibar en Atlético Madrid spelen tegen elkaar in seizoen 2016/2017 van de Copa Del Rey.

De vorige ontmoeting tussen Eibar en Atlético Madrid in de Copa Del Rey vond plaats op 19 januari 2017 en dat duel eindigde in een overwinning voor Atlético Madrid. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Atlético Madrid favoriet. 1 keer wist de ploeg van Eibar te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Eibar. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.