Nabeschouwing Eibar - Osasuna (0-0) || Copa Del Rey 2016/2017

Donderdag 12 januari 2017 - 19:00 uur



In de Copa Del Rey 2016/2017 neemt Eibar het donderdag 12 januari 2017 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Osasuna. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Municipal de Ipurúa in Eibar.

Via de Eibar - Osasuna live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Eibar - Osasuna (0-0)

De Copa Del Rey 2016/2017 wedstrijd tussen Eibar en Osasuna geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Qua balbezit waren Eibar en Osasuna gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. Geen van beide ploegen wist echter voor veel gevaar te zorgen. Er waren zo nu en dan een paar gevaarlijke aanvallen, maar tot echt grote kansen leidde dit nauwelijks.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Eibar - Osasuna
Balbezit
57%
43%
Gele kaarten
1
2
Schoten totaal
10
0
Overtredingen
15
9
Buitenspel
5
1
Corners
5
3
LIVE Eibar - Osasuna 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Eibar - Osasuna teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
11' Wissel SD Eibar Wissel Pedro León voor Juncà SD Eibar
42' Wissel Osasuna Wissel Mario voor Nauzet Pérez Osasuna
54' Gele kaart Osasuna Gele kaart voor David García Osasuna
60' Wissel SD Eibar Wissel Dani García voor Fran Rico SD Eibar
63' Wissel Osasuna Wissel E. Rivière voor Kenan Osasuna
69' Gele kaart SD Eibar Gele kaart voor G. Escalante SD Eibar
72' Wissel Osasuna Wissel Oier voor Fausto Tienza Osasuna
77' Wissel SD Eibar Wissel Adrián voor G. Escalante SD Eibar
83' Gele kaart Osasuna Gele kaart voor Oier Osasuna
Video hoogtepunten en samenvatting Eibar - Osasuna
Opstellingen Eibar - Osasuna

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Eibar - Osasuna

Eibar en Osasuna spelen tegen elkaar in seizoen 2016/2017 van de Copa Del Rey.

De vorige ontmoeting tussen Eibar en Osasuna in de Copa Del Rey vond plaats op 3 januari 2017 en dat duel eindigde in een overwinning voor Eibar. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Eibar favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Osasuna slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Eibar 1
Winst Osasuna 0
Gelijkspel 0
Totaal 1
Tags
Eibar - Osasuna Opstelling Eibar Opstelling Osasuna Live Eibar - Osasuna Live Eibar - Osasuna kijken Eibar - Osasuna kijken Live Eibar - Osasuna stream Eibar - Osasuna Fox Sports Nabeschouwing Eibar - Osasuna Uitslag Eibar - Osasuna Statistieken Eibar - Osasuna Copa Del Rey 2016/2017 Eibar - Osasuna wedden Eibar - Osasuna gokken Eibar - Osasuna Unibet