Nabeschouwing Eibar - Sporting Gijón (3-1) || Copa Del Rey 2016/2017

Woensdag 21 december 2016 - 19:00 uur

In de Copa Del Rey 2016/2017 neemt Eibar het woensdag 21 december 2016 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Sporting Gijón. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Municipal de Ipurúa in Eibar.

Via de Eibar - Sporting Gijón live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Eibar - Sporting Gijón (3-1)

Het Copa Del Rey duel tussen Eibar en Sporting Gijón is geëindigd in een 3-1 overwinning voor Eibar. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 1e minuut dacht SD Eibar op voorsprong te komen via een doelpunt van Kike. Helaas voor SD Eibar werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 44e minuut was het SD Eibar dat via Adrián dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. Kike dacht na 46 minuten te scoren voor SD Eibar, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 89e minuut scoorde Sporting Gijón via Rubén Sánchez, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-1 eindresultaat.

LIVE Eibar - Sporting Gijón 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Eibar - Sporting Gijón teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

1' Doelpunt SD Eibar Doelpunt Kike SD Eibar
23' Gele kaart SD Eibar Gele kaart voor Christian Rivera SD Eibar
30' Gele kaart SD Eibar Gele kaart voor Alejandro Gálvez SD Eibar
44' Doelpunt SD Eibar Doelpunt Adrián SD Eibar
46' Doelpunt SD Eibar Doelpunt Kike SD Eibar
46' Wissel SD Eibar Wissel F. Lejeune voor Alejandro Gálvez SD Eibar
49' Gele kaart Sporting Gijón Gele kaart voor Viguera Sporting Gijón
62' Wissel SD Eibar Wissel Nano voor Kike SD Eibar
63' Gele kaart SD Eibar Gele kaart voor Ander Capa SD Eibar
64' Wissel Sporting Gijón Wissel Rubén Sánchez voor Burgui Sporting Gijón
64' Wissel Sporting Gijón Wissel Akram Afif voor Carlos Carmona Sporting Gijón
75' Wissel SD Eibar Wissel Rubén Peña voor G. Escalante SD Eibar
80' Gele kaart Sporting Gijón Gele kaart voor Xavi Torres Sporting Gijón
83' Wissel Sporting Gijón Wissel Cristian Salvador voor Nacho Cases Sporting Gijón
89' Doelpunt Sporting Gijón Doelpunt Rubén Sánchez Sporting Gijón
Video hoogtepunten en samenvatting Eibar - Sporting Gijón
Opstellingen Eibar - Sporting Gijón

Voorbeschouwing Eibar - Sporting Gijón

Eibar en Sporting Gijón spelen tegen elkaar in seizoen 2016/2017 van de Copa Del Rey.

De vorige ontmoeting tussen Eibar en Sporting Gijón in de Copa Del Rey vond plaats op 29 november 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Eibar. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Eibar favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Sporting Gijón slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.