Nabeschouwing Formentera - Lorca (2-2) (9-8 na strafschoppen) || Copa Del Rey 2016/2017

Woensdag 7 september 2016 - 19:30 uur



In de Copa Del Rey 2016/2017 neemt Formentera het woensdag 7 september 2016 om 19:30 uur in eigen huis op tegen Lorca. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Municipal in Sant Francesc de Formentera.

Via de Formentera - Lorca live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Formentera - Lorca (2-2) (9-8 na strafschoppen)

Het Copa Del Rey duel tussen Formentera en Lorca is geëindigd in een overwinning voor Formentera. Er moesten strafschoppen aan te pas komen om een winnaar te bepalen. Na de reguliere speeltijd was de stand 2-2 en ook na verlenging kwam er geen winnaar uit de bus. Uiteindelijk bleek Formentera het meest scherp tijdens de strafschoppenserie, die door de ploeg met 9-8 gewonnen werd.

In de 23e minuut dacht Lorca op voorsprong te komen via een doelpunt van Haritz Albisua. Helaas voor Lorca werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 44e minuut was het Lorca dat via Mikel Fernández dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. Lolo dacht na 73 minuten te scoren voor Formentera, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 74e minuut scoorde Formentera via Lolo, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Ook de verlenging zorgde uiteindelijk niet voor een winnaar, waardoor er strafschoppen genomen moesten worden. Uiteindelijk resulteerde dit in een 9-8 score in het voordeel van Formentera, die daarmee de overwinning mocht claimen.

Wedstrijdstatistieken Formentera - Lorca
Goals
2
2
LIVE Formentera - Lorca 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Formentera - Lorca teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
23' Doelpunt Lorca Doelpunt Haritz Albisua Lorca
44' Doelpunt Lorca Doelpunt Mikel Fernández Lorca
73' Doelpunt Formentera Doelpunt Lolo Formentera
74' Doelpunt Formentera Doelpunt Lolo Formentera
Video hoogtepunten en samenvatting Formentera - Lorca
Opstellingen Formentera - Lorca

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Formentera - Lorca

Formentera en Lorca spelen tegen elkaar in seizoen 2016/2017 van de Copa Del Rey.

Het is voor het eerst dat Formentera en Lorca elkaar treffen in de Copa Del Rey.

Resultaat Aantal
Winst Formentera 0
Winst Lorca 0
Gelijkspel 0
Totaal 0
Tags
Formentera - Lorca Opstelling Formentera Opstelling Lorca Live Formentera - Lorca Live Formentera - Lorca kijken Formentera - Lorca kijken Live Formentera - Lorca stream Formentera - Lorca Fox Sports Nabeschouwing Formentera - Lorca Uitslag Formentera - Lorca Statistieken Formentera - Lorca Copa Del Rey 2016/2017 Formentera - Lorca wedden Formentera - Lorca gokken Formentera - Lorca Unibet