Nabeschouwing Formentera - Sevilla (1-5) || Copa Del Rey 2016/2017

Woensdag 30 november 2016 - 19:00 uur



In de Copa Del Rey 2016/2017 neemt Formentera het woensdag 30 november 2016 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Sevilla. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Municipal in Sant Francesc de Formentera.

Via de Formentera - Sevilla live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Formentera - Sevilla (1-5)

Het Copa Del Rey duel tussen Formentera en Sevilla is geëindigd in een 1-5 overwinning voor Sevilla. Na 45 minuten stond er een 1-4 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-5 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 1e minuut dacht Sevilla op voorsprong te komen via een doelpunt van W. Ben Yedder. Helaas voor Sevilla werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 15e minuut was het Sevilla dat via J. Correa dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. Gabri Gómez dacht na 26 minuten te scoren voor Formentera, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 29e minuut scoorde Sevilla via J. Correa, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 43 minuten spelen wist Sevilla via J. Correa de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 74e minuut scoorde W. Ben Yedder namens Sevilla. De scheidsrechter besloot echter om het doelpunt ongeldig te verklaren, waardoor de stand op het scorebord onveranderd bleef.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-5 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Formentera - Sevilla
Goals
1
5
Balbezit
40%
60%
Gele kaarten
1
1
Schoten totaal
9
18
Schoten op doel
3
9
Overtredingen
11
13
Buitenspel
4
5
Corners
1
5
LIVE Formentera - Sevilla 1-5

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Formentera - Sevilla teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
1' Penalty Sevilla Penalty W. Ben Yedder Sevilla
15' Doelpunt Sevilla Doelpunt J. Correa Sevilla
26' Doelpunt Formentera Doelpunt Gabri Gómez Formentera
29' Doelpunt Sevilla Doelpunt J. Correa Sevilla
43' Doelpunt Sevilla Doelpunt J. Correa Sevilla
58' Wissel Formentera Wissel Goku voor Lolo Formentera
59' Wissel Formentera Wissel Maikel Romero voor Willy Formentera
59' Wissel Formentera Wissel Alberto Górriz voor Dailos Tejera Formentera
71' Gele kaart Sevilla Gele kaart voor David Carmona Sevilla
74' Penalty Sevilla Penalty W. Ben Yedder Sevilla
79' Gele kaart Formentera Gele kaart voor Maikel Romero Formentera
80' Wissel Sevilla Wissel Borja Lasso voor David Carmona Sevilla
87' Wissel Sevilla Wissel L. Vietto voor Daniel Carriço Sevilla
Video hoogtepunten en samenvatting Formentera - Sevilla
Opstellingen Formentera - Sevilla

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Formentera - Sevilla

Formentera en Sevilla spelen tegen elkaar in seizoen 2016/2017 van de Copa Del Rey.

Het is voor het eerst dat Formentera en Sevilla elkaar treffen in de Copa Del Rey.

Resultaat Aantal
Winst Formentera 0
Winst Sevilla 0
Gelijkspel 0
Totaal 0
Tags
Formentera - Sevilla Opstelling Formentera Opstelling Sevilla Live Formentera - Sevilla Live Formentera - Sevilla kijken Formentera - Sevilla kijken Live Formentera - Sevilla stream Formentera - Sevilla Fox Sports Nabeschouwing Formentera - Sevilla Uitslag Formentera - Sevilla Statistieken Formentera - Sevilla Copa Del Rey 2016/2017 Formentera - Sevilla wedden Formentera - Sevilla gokken Formentera - Sevilla Unibet