Nabeschouwing Lugo - Tenerife (1-2) || Copa Del Rey 2016/2017

Dinsdag 6 september 2016 - 20:00 uur



In de Copa Del Rey 2016/2017 neemt Lugo het dinsdag 6 september 2016 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Tenerife. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Anxo Carro in Lugo.

Via de Lugo - Tenerife live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lugo - Tenerife (1-2)

Het Copa Del Rey duel tussen Lugo en Tenerife is geëindigd in een 1-2 overwinning voor Tenerife. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 23e minuut dacht Lugo op voorsprong te komen via een doelpunt van Iriome. Helaas voor Lugo werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 39e minuut was het Tenerife dat via Germán Sánchez dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. Cristo González dacht na 60 minuten te scoren voor Tenerife, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-2 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Lugo - Tenerife
Goals
1
2
LIVE Lugo - Tenerife 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lugo - Tenerife teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
23' Doelpunt Lugo Doelpunt Iriome Lugo
39' Doelpunt Tenerife Doelpunt Germán Sánchez Tenerife
60' Doelpunt Tenerife Doelpunt Cristo González Tenerife
Video hoogtepunten en samenvatting Lugo - Tenerife
Opstellingen Lugo - Tenerife

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Lugo - Tenerife

Lugo en Tenerife spelen tegen elkaar in seizoen 2016/2017 van de Copa Del Rey.

Het is voor het eerst dat Lugo en Tenerife elkaar treffen in de Copa Del Rey.

Resultaat Aantal
Winst Lugo 0
Winst Tenerife 0
Gelijkspel 0
Totaal 0
Tags
Lugo - Tenerife Opstelling Lugo Opstelling Tenerife Live Lugo - Tenerife Live Lugo - Tenerife kijken Lugo - Tenerife kijken Live Lugo - Tenerife stream Lugo - Tenerife Fox Sports Nabeschouwing Lugo - Tenerife Uitslag Lugo - Tenerife Statistieken Lugo - Tenerife Copa Del Rey 2016/2017 Lugo - Tenerife wedden Lugo - Tenerife gokken Lugo - Tenerife Unibet