Nabeschouwing Málaga - Córdoba (3-4) || Copa Del Rey 2016/2017

Dinsdag 20 december 2016 - 21:00 uur

In de Copa Del Rey 2016/2017 neemt Málaga het dinsdag 20 december 2016 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Córdoba. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio La Rosaleda in Malaga.

Via de Málaga - Córdoba live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Málaga - Córdoba (3-4)

Het Copa Del Rey duel tussen Málaga en Córdoba is geëindigd in een 3-4 overwinning voor Córdoba. Na 45 minuten stond er een 2-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 18e minuut dacht Málaga op voorsprong te komen via een doelpunt van Sandro Ramírez. Helaas voor Málaga werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 28e minuut was het Córdoba dat via F. Piovaccari dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. Sandro Ramírez dacht na 39 minuten te scoren voor Málaga, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 41e minuut scoorde Córdoba via F. Piovaccari, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 68 minuten spelen wist Córdoba via Pedro Ríos de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 88e minuut scoorde Michael Santos namens Málaga. De scheidsrechter besloot echter om het doelpunt ongeldig te verklaren, waardoor de stand op het scorebord onveranderd bleef. In de 89e minuut leek Pedro Ríos te scoren voor Córdoba, maar helaas voor hen werd het doelpunt afgekeurd door de arbiter.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-4 eindresultaat.

LIVE Málaga - Córdoba 3-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Málaga - Córdoba teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

18' Doelpunt Málaga Doelpunt Sandro Ramírez Málaga
21' Wissel Córdoba Wissel Luso voor Héctor Rodas Córdoba
28' Doelpunt Córdoba Doelpunt F. Piovaccari Córdoba
39' Doelpunt Málaga Doelpunt Sandro Ramírez Málaga
41' Doelpunt Córdoba Doelpunt F. Piovaccari Córdoba
52' Gele kaart Córdoba Gele kaart voor Luso Córdoba
58' Wissel Málaga Wissel Jony voor M. Villanueva Málaga
66' Gele kaart Málaga Gele kaart voor Diego Llorente Málaga
68' Penalty Córdoba Penalty Pedro Ríos Córdoba
69' Wissel Málaga Wissel Duda voor Javi Ontiveros Málaga
69' Wissel Málaga Wissel Y. En Nesyri voor J. Añor Málaga
72' Wissel Córdoba Wissel Alfaro voor Esteve Monterde Córdoba
78' Wissel Córdoba Wissel M. Traore voor Guillermo Donoso Córdoba
82' Gele kaart Málaga Gele kaart voor Sandro Ramírez Málaga
88' Doelpunt Málaga Doelpunt Michael Santos Málaga
89' Doelpunt Córdoba Doelpunt Pedro Ríos Córdoba
Video hoogtepunten en samenvatting Málaga - Córdoba
Opstellingen Málaga - Córdoba

Voorbeschouwing Málaga - Córdoba

Málaga en Córdoba spelen tegen elkaar in seizoen 2016/2017 van de Copa Del Rey.

De vorige ontmoeting tussen Málaga en Córdoba in de Copa Del Rey vond plaats op 30 november 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Córdoba. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Córdoba favoriet. 1 keer wist de ploeg van Málaga te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Málaga. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.