Nabeschouwing Mallorca - UCAM Murcia (1-2) || Copa Del Rey 2016/2017

Woensdag 12 oktober 2016 - 12:00 uur

In de Copa Del Rey 2016/2017 neemt Mallorca het woensdag 12 oktober 2016 om 12:00 uur in eigen huis op tegen UCAM Murcia. De wedstrijd wordt gespeeld in Iberostar Estadi in Palma de Mallorca.

Via de Mallorca - UCAM Murcia live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Mallorca - UCAM Murcia (1-2)

Het Copa Del Rey duel tussen Mallorca en UCAM Murcia is geëindigd in een 1-2 overwinning voor UCAM Murcia. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 5e minuut dacht UCAM Murcia op voorsprong te komen via een doelpunt van Juanma. Helaas voor UCAM Murcia werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 56e minuut was het Mallorca dat via Diogo Salomão dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. Jesús Imaz dacht na 70 minuten te scoren voor UCAM Murcia, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-2 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Mallorca - UCAM Murcia
1
2
LIVE Mallorca - UCAM Murcia 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Mallorca - UCAM Murcia teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Doelpunt UCAM Murcia Doelpunt Juanma UCAM Murcia
37' Gele kaart Mallorca Gele kaart voor D. Lekić Mallorca
56' Doelpunt Mallorca Doelpunt Diogo Salomão Mallorca
61' Wissel UCAM Murcia Wissel Fran Pérez voor Sergio Mora UCAM Murcia
64' Wissel Mallorca Wissel Adrián Dalmau voor Pol Roigé Mallorca
69' Wissel Mallorca Wissel E. Culio voor Juan Domínguez Mallorca
70' Doelpunt UCAM Murcia Doelpunt Jesús Imaz UCAM Murcia
72' Gele kaart UCAM Murcia Gele kaart voor Fran Pérez UCAM Murcia
76' Gele kaart UCAM Murcia Gele kaart voor Fernando Martínez UCAM Murcia
76' Wissel Mallorca Wissel Brandon voor Julio Pleguezuelo Mallorca
78' Wissel UCAM Murcia Wissel F. Guichón voor César Remón UCAM Murcia
85' Gele kaart Mallorca Gele kaart voor Joan Oriol Mallorca
86' Wissel UCAM Murcia Wissel Isi Ros voor Collantes UCAM Murcia