Nabeschouwing Real Valladolid - Tenerife (3-1) (na verlenging) || Copa Del Rey 2016/2017

Woensdag 12 oktober 2016 - 21:00 uur

In de Copa Del Rey 2016/2017 neemt Real Valladolid het woensdag 12 oktober 2016 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Tenerife. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Municipal José Zorrilla in Valladolid.

Via de Real Valladolid - Tenerife live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Real Valladolid - Tenerife (3-1) (na verlenging)

Het Copa Del Rey duel tussen Real Valladolid en Tenerife is geëindigd in een 3-1 overwinning voor Real Valladolid. Na afloop van de reguliere speeltijd stonden beide ploegen met een 1-1 stand op gelijke hoogte. Er was daardoor een verlenging noodzakelijk om tot een winnaar te komen. Uiteindelijk was het Real Valladolid dat in deze verlenging aan het langste eind trok.

In de 79e minuut dacht Real Valladolid op voorsprong te komen via een doelpunt van D. Dražić. Helaas voor Real Valladolid werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 83e minuut was het Tenerife dat via A. Diedhiou dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. Aan het einde van de reguliere speeltijd stond er een 1-1 stand op het scorebord, wat betekende dat er een verlenging zou gaan volgen. Raúl de Tomás dacht na 98 minuten te scoren voor Real Valladolid, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 120e minuut scoorde Real Valladolid via D. Dražić, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Aan het einde van de verlenging floot de scheidsrechter af en was het Real Valladolid die uiteindelijk de winst binnen wist te slepen dankzij een zwaarbevochten 3-1 overwinning.

Wedstrijdstatistieken Real Valladolid - Tenerife
3
1
LIVE Real Valladolid - Tenerife 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Real Valladolid - Tenerife teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

79' Doelpunt Real Valladolid Doelpunt D. Dražić Real Valladolid
83' Doelpunt Tenerife Doelpunt A. Diedhiou Tenerife
98' Doelpunt Real Valladolid Doelpunt Raúl de Tomás Real Valladolid
120' Doelpunt Real Valladolid Doelpunt D. Dražić Real Valladolid