Nabeschouwing Sestao River - Villa Santa Brígida (4-2) || Copa Del Rey 2016/2017

Woensdag 31 augustus 2016 - 20:00 uur

In de Copa Del Rey 2016/2017 neemt Sestao River het woensdag 31 augustus 2016 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Villa Santa Brígida. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Las Llanas in Sestao.

Via de Sestao River - Villa Santa Brígida live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sestao River - Villa Santa Brígida (4-2)

Het Copa Del Rey duel tussen Sestao River en Villa Santa Brígida is geëindigd in een 4-2 overwinning voor Sestao River. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 9e minuut dacht Villa Santa Brígida op voorsprong te komen via een doelpunt van Javi Trujillo. Helaas voor Villa Santa Brígida werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 54e minuut was het Villa Santa Brígida dat via Javi Trujillo dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. Rodri dacht na 56 minuten te scoren voor Sestao River, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 75e minuut scoorde Sestao River via Jon García, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 88 minuten spelen wist Sestao River via Josu Santamaría de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 92e minuut scoorde Unai Elguezabal namens Sestao River. De scheidsrechter besloot echter om het doelpunt ongeldig te verklaren, waardoor de stand op het scorebord onveranderd bleef.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 4-2 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Sestao River - Villa Santa Brígida
4
2
LIVE Sestao River - Villa Santa Brígida 4-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sestao River - Villa Santa Brígida teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Gele kaart Villa Santa Brígida Gele kaart voor Elvis Villa Santa Brígida
9' Doelpunt Villa Santa Brígida Doelpunt Javi Trujillo Villa Santa Brígida
54' Doelpunt Villa Santa Brígida Doelpunt Javi Trujillo Villa Santa Brígida
56' Doelpunt Sestao River Doelpunt Rodri Sestao River
59' Gele kaart Villa Santa Brígida Gele kaart voor Javi Trujillo Villa Santa Brígida
61' Gele kaart Villa Santa Brígida Gele kaart voor Pedro Pérez Villa Santa Brígida
61' Wissel Sestao River Wissel Leandro Martínez voor Jon Etxaburu Sestao River
63' Wissel Villa Santa Brígida Wissel Pedro Alemán voor Juanma Pérez Villa Santa Brígida
69' Wissel Sestao River Wissel Josu Santamaría voor Gaizka Martínez Sestao River
75' Doelpunt Sestao River Doelpunt Jon García Sestao River
75' Wissel Villa Santa Brígida Wissel Pedro Pérez voor Álvaro Rodríguez Villa Santa Brígida
82' Wissel Sestao River Wissel Adrián Güemes voor Alberto Toril Sestao River
82' Wissel Villa Santa Brígida Wissel Santi Domínguez voor G. Octavio Villa Santa Brígida
83' Gele kaart Villa Santa Brígida Gele kaart voor Pedro Alemán Villa Santa Brígida
85' Gele kaart Sestao River Gele kaart voor Francisco Tarantino Sestao River
88' Doelpunt Sestao River Doelpunt Josu Santamaría Sestao River
92' Doelpunt Sestao River Doelpunt Unai Elguezabal Sestao River