Nabeschouwing Valencia - Celta de Vigo (1-4) || Copa Del Rey 2016/2017

Dinsdag 3 januari 2017 - 19:00 uur

In de Copa Del Rey 2016/2017 neemt Valencia het dinsdag 3 januari 2017 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Celta de Vigo. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio de Mestalla in Valencia.

Via de Valencia - Celta de Vigo live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Valencia - Celta de Vigo (1-4)

Het Copa Del Rey duel tussen Valencia en Celta de Vigo is geëindigd in een 1-4 overwinning voor Celta de Vigo. Na 45 minuten stond er een 0-3 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 3e minuut dacht Celta de Vigo op voorsprong te komen via een doelpunt van Iago Aspas. Helaas voor Celta de Vigo werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 14e minuut was het Celta de Vigo dat via Javi Jiménez dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. D. Wass dacht na 19 minuten te scoren voor Celta de Vigo, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 58e minuut scoorde Valencia via Dani Parejo, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 75 minuten spelen wist Celta de Vigo via J. Guidetti de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-4 eindstand.

LIVE Valencia - Celta de Vigo 1-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Valencia - Celta de Vigo teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Penalty Celta de Vigo Penalty Iago Aspas Celta de Vigo
14' Eigen doelpunt Celta de Vigo Eigen doelpunt Javi Jiménez Celta de Vigo
19' Doelpunt Celta de Vigo Doelpunt D. Wass Celta de Vigo
23' Gele kaart Valencia Gele kaart voor Álvaro Medrán Valencia
25' Gele kaart Valencia Gele kaart voor E. Pérez Valencia
46' Wissel Valencia Wissel Carlos Soler voor E. Pérez Valencia
57' Gele kaart Valencia Gele kaart voor Munir Valencia
57' Gele kaart Celta de Vigo Gele kaart voor Sergio Álvarez Celta de Vigo
58' Penalty Valencia Penalty Dani Parejo Valencia
61' Wissel Valencia Wissel Z. Bakkali voor Álvaro Medrán Valencia
68' Gele kaart Valencia Gele kaart voor Guilherme Siqueira Valencia
72' Wissel Celta de Vigo Wissel J. Guidetti voor Iago Aspas Celta de Vigo
75' Doelpunt Celta de Vigo Doelpunt J. Guidetti Celta de Vigo
78' Wissel Celta de Vigo Wissel Pape Diop voor P. Hernández Celta de Vigo
79' Wissel Valencia Wissel Rafa Mir voor Rodrigo Valencia
84' Wissel Celta de Vigo Wissel P. Sisto voor D. Wass Celta de Vigo