Nabeschouwing Celta de Vigo - Barcelona (1-1) || Copa Del Rey 2017/2018

Donderdag 4 januari 2018 - 19:00 uur

In de Copa Del Rey 2017/2018 neemt Celta de Vigo het donderdag 4 januari 2018 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Barcelona. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio de Balaídos in Vigo.

Via de Celta de Vigo - Barcelona live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Celta de Vigo - Barcelona (1-1)

De Copa Del Rey 2017/2018 wedstrijd tussen Celta de Vigo en Barcelona geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 15e minuut door A. Jose, waarmee FC Barcelona met 0-1 de leiding nam. Celta de Vigo kwam na 31 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van P. Sisto, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met dezelfde stand die na 45 minuten al op het scorebord stond: 1-1.

LIVE Celta de Vigo - Barcelona 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Celta de Vigo - Barcelona teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

15' Doelpunt FC Barcelona Doelpunt A. Jose met assist van A. Gomes FC Barcelona 0-1
26' Gele kaart Celta de Vigo Gele kaart voor A. Fontas Celta de Vigo
31' Doelpunt Celta de Vigo Doelpunt P. Sisto Celta de Vigo 1-1
64' Gele kaart FC Barcelona Gele kaart voor A. Gomes FC Barcelona
67' Wissel Celta de Vigo Wissel E. Mor voor P. Sisto Celta de Vigo
68' Wissel Celta de Vigo Wissel B. Mendez voor D. Wass Celta de Vigo
71' Wissel FC Barcelona Wissel I. Rakitic voor Paulinho FC Barcelona
72' Wissel FC Barcelona Wissel O. Dembele voor A. Jose FC Barcelona
76' Wissel FC Barcelona Wissel S. Roberto voor A. Vidal FC Barcelona
82' Wissel Celta de Vigo Wissel F. Roncaglia voor Jonny Celta de Vigo
Video hoogtepunten en samenvatting Celta de Vigo - Barcelona
Opstellingen Celta de Vigo - Barcelona
De opstellingen van Celta de Vigo en Barcelona zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Celta de Vigo - Barcelona

Celta de Vigo en Barcelona spelen tegen elkaar in seizoen 2017/2018 van de Copa Del Rey. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Juan Martínez Munuera en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Celta de Vigo en Barcelona elkaar treffen in de Copa Del Rey.