Nabeschouwing Fuenlabrada - Mérida AD (2-0) || Copa Del Rey 2017/2018

Woensdag 6 september 2017 - 20:30 uur

In de Copa Del Rey 2017/2018 neemt Fuenlabrada het woensdag 6 september 2017 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Mérida AD. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Fernando Torres in Fuenlabrada.

Via de Fuenlabrada - Mérida AD live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Fuenlabrada - Mérida AD (2-0)

Het Copa Del Rey duel tussen Fuenlabrada en Mérida AD is geëindigd in een 2-0 overwinning voor Fuenlabrada. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 30e minuut door A. Portilla, waarmee Fuenlabrada met 1-0 de leiding nam. In de 82e minuut kreeg I. Perez van Mérida AD voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor Mérida AD de resterende minuten met een man minder moest volbrengen. Er werd in de eerste helft verder niet meer gescoord, waardoor beide ploegen met een 1-0 tussenstand de rust in gingen. In de tweede helft liep Fuenlabrada via een goal van Dioni in de 88e minuut verder uit naar een stand van 2-0.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Fuenlabrada.

LIVE Fuenlabrada - Mérida AD 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Fuenlabrada - Mérida AD teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

30' Doelpunt Fuenlabrada Doelpunt A. Portilla Fuenlabrada 1-0
48' Gele kaart Fuenlabrada Gele kaart voor A. Portilla Fuenlabrada
48' Gele kaart Fuenlabrada Gele kaart voor Dioni Fuenlabrada
51' Gele kaart Fuenlabrada Gele kaart voor Juanma Fuenlabrada
53' Gele kaart Mérida AD Gele kaart voor I. Perez Mérida AD
53' Gele kaart Mérida AD Gele kaart voor J. Chino Mérida AD
59' Gele kaart Mérida AD Gele kaart voor D. J. De Mérida AD
61' Wissel Fuenlabrada Wissel H. Fraile voor A. Portilla Fuenlabrada
74' Wissel Fuenlabrada Wissel P. Candela voor J. Quero Fuenlabrada
82' Tweede gele kaart Mérida AD Tweede gele kaart voor I. Perez Mérida AD
82' Wissel Mérida AD Wissel J. Esnaider voor D. J. De Mérida AD
88' Doelpunt Fuenlabrada Doelpunt Dioni Fuenlabrada 2-0