Nabeschouwing Sevilla - Barcelona (0-5) || Copa Del Rey 2017/2018

Zaterdag 21 april 2018 - 21:30 uur

In de Copa Del Rey 2017/2018 neemt Sevilla het zaterdag 21 april 2018 om 21:30 uur in eigen huis op tegen Barcelona. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Civitas Metropolitano in Madrid.

Via de Sevilla - Barcelona live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sevilla - Barcelona (0-5)

Het Copa Del Rey duel tussen Sevilla en Barcelona is geëindigd in een 0-5 overwinning voor Barcelona. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-3 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-5 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 14e minuut door L. Suarez, waarmee FC Barcelona met 0-1 de leiding nam. FC Barcelona vergrootte in de 31e minuut de voorsprong nadat het via een goal van L. Messi op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 40e minuut volgde een derde treffer van FC Barcelona, waarmee L. Suarez zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

Ook na de derde treffer nam FC Barcelona geen gas terug, waardoor in de 52e minuut de 0-4 volgde die op naam kwam van A. Iniesta. In de 69e minuut werd de stand op 0-5 gezet na een benutte penalty van FC Barcelona speler Coutinho.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van de arbiter en eindigde de wedstrijd dus met een 0-5 stand in het voordeel van Barcelona.

LIVE Sevilla - Barcelona 0-5

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sevilla - Barcelona teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Doelpunt FC Barcelona Doelpunt L. Suarez met assist van Coutinho FC Barcelona 0-1
31' Doelpunt FC Barcelona Doelpunt L. Messi met assist van J. Alba FC Barcelona 0-2
34' Gele kaart Sevilla Gele kaart voor G. Mercado Sevilla
38' Gele kaart Sevilla Gele kaart voor S. Escudero Sevilla
40' Doelpunt FC Barcelona Doelpunt L. Suarez met assist van L. Messi FC Barcelona 0-3
46' Wissel Sevilla Wissel S. Ramirez voor J. Correa Sevilla
52' Doelpunt FC Barcelona Doelpunt A. Iniesta met assist van L. Messi FC Barcelona 0-4
67' Gele kaart FC Barcelona Gele kaart voor A. Iniesta FC Barcelona
69' Penalty FC Barcelona Penalty Coutinho FC Barcelona 0-5
74' Gele kaart FC Barcelona Gele kaart voor S. Busquets FC Barcelona
74' Gele kaart Sevilla Gele kaart voor F. Vazquez Sevilla
76' Wissel FC Barcelona Wissel Paulinho voor S. Busquets FC Barcelona
82' Wissel Sevilla Wissel M. Layun voor P. Sarabia Sevilla
82' Wissel FC Barcelona Wissel O. Dembele voor Coutinho FC Barcelona
86' Wissel Sevilla Wissel Nolito voor F. Vazquez Sevilla
88' Wissel FC Barcelona Wissel D. Suarez voor A. Iniesta FC Barcelona
Video hoogtepunten en samenvatting Sevilla - Barcelona
Opstellingen Sevilla - Barcelona
De opstellingen van Sevilla en Barcelona zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Sevilla - Barcelona

Sevilla en Barcelona spelen tegen elkaar in seizoen 2017/2018 van de Copa Del Rey.

De vorige ontmoeting tussen Sevilla en Barcelona in de Copa Del Rey vond plaats op 22 mei 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Barcelona. Op basis van de afgelopen 5 duels tussen beide teams is Barcelona favoriet. 2 keer wist de ploeg van Sevilla te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Sevilla. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.