Nabeschouwing Valencia - Barcelona (0-2) || Copa Del Rey 2017/2018

Donderdag 8 februari 2018 - 21:30 uur



In de Copa Del Rey 2017/2018 neemt Valencia het donderdag 8 februari 2018 om 21:30 uur in eigen huis op tegen Barcelona. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio de Mestalla in Valencia.

Via de Valencia - Barcelona live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Valencia - Barcelona (0-2)

Het Copa Del Rey duel tussen Valencia en Barcelona is onder leiding van scheidsrechter Alberto Undiano geëindigd in een 0-2 overwinning voor Barcelona. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 49e minuut door Coutinho, waarmee FC Barcelona met 0-1 de leiding nam. FC Barcelona vergrootte in de 82e minuut de voorsprong nadat het via een goal van I. Rakitic op een 0-2 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Barcelona.

Wedstrijdstatistieken Valencia - Barcelona
Balbezit
36%
64%
Gele kaarten
3
0
Schoten totaal
15
15
Schoten op doel
3
6
Aanvallen
77
114
Gevaarlijke aanvallen
51
76
Passes
380
751
Overtredingen
16
7
Buitenspel
1
2
Corners
7
2
Wissels
3
3
LIVE Valencia - Barcelona 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Valencia - Barcelona teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
34' Gele kaart Valencia Gele kaart voor Rodrigo Valencia
46' Wissel FC Barcelona Wissel Coutinho voor A. Gomes FC Barcelona
49' Doelpunt FC Barcelona Doelpunt Coutinho met assist van L. Suarez FC Barcelona 0-1
55' Wissel Valencia Wissel C. Soler voor Rodrigo Valencia
55' Wissel Valencia Wissel G. Guedes voor F. Coquelin Valencia
65' Wissel FC Barcelona Wissel Paulinho voor A. Iniesta FC Barcelona
71' Wissel Valencia Wissel R. Vezo voor E. Garay Valencia
75' Gele kaart Valencia Gele kaart voor S. Zaza Valencia
82' Doelpunt FC Barcelona Doelpunt I. Rakitic met assist van L. Suarez FC Barcelona 0-2
83' Wissel FC Barcelona Wissel Y. Mina voor G. Pique FC Barcelona
92' Gele kaart Valencia Gele kaart voor D. Parejo Valencia
Video hoogtepunten en samenvatting Valencia - Barcelona
Opstellingen Valencia - Barcelona
De opstellingen van Valencia en Barcelona zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Valencia gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Barcelona zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Valencia - Barcelona

Valencia en Barcelona spelen tegen elkaar in seizoen 2017/2018 van de Copa Del Rey. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Alberto Undiano en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Valencia en Barcelona in de Copa Del Rey vond plaats op 1 februari 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Barcelona. Op basis van de afgelopen 7 duels tussen beide teams is Barcelona favoriet. 3 keer wist de ploeg van Valencia te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Valencia. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Valencia 1
Winst Barcelona 3
Gelijkspel 3
Totaal 7

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Valencia - Barcelona Opstelling Valencia Opstelling Barcelona Live Valencia - Barcelona Live Valencia - Barcelona kijken Valencia - Barcelona kijken Live Valencia - Barcelona stream Valencia - Barcelona Fox Sports Nabeschouwing Valencia - Barcelona Uitslag Valencia - Barcelona Statistieken Valencia - Barcelona Copa Del Rey 2017/2018 Valencia - Barcelona wedden Valencia - Barcelona gokken Valencia - Barcelona Unibet