Nabeschouwing Barakaldo - Mutilvera (1-1) (3-4 na strafschoppen) || Copa Del Rey 2018/2019

Woensdag 5 september 2018 - 20:15 uur

In de Copa Del Rey 2018/2019 neemt Barakaldo het woensdag 5 september 2018 om 20:15 uur in eigen huis op tegen Mutilvera. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Nuevo Lasesarre in Barakaldo.

Via de Barakaldo - Mutilvera live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Barakaldo - Mutilvera (1-1) (3-4 na strafschoppen)

Het Copa Del Rey duel tussen Barakaldo en Mutilvera is onder leiding van scheidsrechter Alberto Fuente Martín geëindigd in een overwinning voor Mutilvera. Er moesten strafschoppen aan te pas komen om een winnaar te bepalen. Na de reguliere speeltijd was de stand 0-0 en ook na verlenging kwam er geen winnaar uit de bus. Uiteindelijk bleek Mutilvera het meest scherp tijdens de strafschoppenserie, die door de ploeg met 3-4 gewonnen werd.

Het was lang wachten op het eerste doelpunt, want in de reguliere speeltijd konden beide ploegen niet tot scoren komen. Hier bleek uiteindelijk een verlenging voor nodig te zijn.

Het eerste doelpunt viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 107e minuut door Dopi, waarmee Barakaldo met 1-0 de leiding nam. Lange tijd leek het erop dat Mutilvera het duel zou gaan verliezen, tot laat in de wedstrijd. In de 112e minuut was het namelijk Ayensa die toch nog de gelijkmaker wist te maken en de stand hiermee op 1-1 zette.

Ook de verlenging zorgde uiteindelijk niet voor een winnaar, waardoor er strafschoppen genomen moesten worden. Uiteindelijk resulteerde dit in een 3-4 score in het voordeel van Mutilvera, die daarmee de overwinning mocht claimen.

LIVE Barakaldo - Mutilvera 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Barakaldo - Mutilvera teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

107' Doelpunt Barakaldo Doelpunt Dopi Barakaldo 1-0
112' Doelpunt Mutilvera Doelpunt Ayensa Mutilvera 1-1
1' Penalty gemist in shootout Mutilvera Penalty gemist in shootout Eztieder Mutilvera
1' Penalty gescoord in shootout Barakaldo Penalty gescoord in shootout José Picón Barakaldo 1-0
2' Penalty gescoord in shootout Mutilvera Penalty gescoord in shootout Losantos Mutilvera 1-1
2' Penalty gescoord in shootout Barakaldo Penalty gescoord in shootout Dopi Barakaldo 2-1
3' Penalty gescoord in shootout Mutilvera Penalty gescoord in shootout Imanol Barce Mutilvera 2-2
3' Penalty gescoord in shootout Barakaldo Penalty gescoord in shootout David Toro Barakaldo 3-2
4' Penalty gemist in shootout Mutilvera Penalty gemist in shootout Javier Briñol Mutilvera
4' Penalty gemist in shootout Barakaldo Penalty gemist in shootout Fran García Barakaldo
5' Penalty gescoord in shootout Mutilvera Penalty gescoord in shootout Adrián Alfonso Mutilvera 3-3
5' Penalty gemist in shootout Barakaldo Penalty gemist in shootout Erik Ruiz Barakaldo
6' Penalty gescoord in shootout Mutilvera Penalty gescoord in shootout Mutilvera 3-3
6' Penalty gemist in shootout Barakaldo Penalty gemist in shootout Barakaldo
Video hoogtepunten en samenvatting Barakaldo - Mutilvera
Opstellingen Barakaldo - Mutilvera
De opstellingen van Barakaldo en Mutilvera zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Barakaldo - Mutilvera

Barakaldo en Mutilvera spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de Copa Del Rey. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Alberto Fuente Martín en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Barakaldo en Mutilvera elkaar treffen in de Copa Del Rey.