Nabeschouwing Barcelona - Valencia (1-2) || Copa Del Rey 2018/2019

Zaterdag 25 mei 2019 - 21:00 uur

In de Copa Del Rey 2018/2019 neemt Barcelona het zaterdag 25 mei 2019 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Valencia. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Benito Villamarín in Sevilla.

Via de Barcelona - Valencia live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Barcelona - Valencia (1-2)

Het Copa Del Rey duel tussen Barcelona en Valencia is onder leiding van scheidsrechter Alberto Undiano Mallenco geëindigd in een 1-2 overwinning voor Valencia. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 21e minuut door K. Gameiro, waarmee Valencia met 0-1 de leiding nam. Valencia vergrootte in de 33e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Rodrigo op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 73e minuut wist FC Barcelona de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via L. Messi. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want FC Barcelona kwam hierna niet meer tot scoren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Alberto Undiano Mallenco, waardoor Valencia een 1-2 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Barcelona - Valencia 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Barcelona - Valencia teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

21' Doelpunt Valencia Doelpunt K. Gameiro met assist van J. Gaya Valencia 0-1
33' Doelpunt Valencia Doelpunt Rodrigo met assist van C. Soler Valencia 0-2
46' Wissel FC Barcelona Wissel Malcom voor N. Semedo FC Barcelona
46' Wissel FC Barcelona Wissel A. Vidal voor Arthur FC Barcelona
53' Gele kaart Valencia Gele kaart voor J. Gaya Valencia
61' Gele kaart FC Barcelona Gele kaart voor S. Busquets FC Barcelona
65' Wissel Valencia Wissel G. Kondogbia voor D. Parejo Valencia
70' Gele kaart Valencia Gele kaart voor G. Kondogbia Valencia
72' Wissel Valencia Wissel C. Piccini voor K. Gameiro Valencia
73' Doelpunt FC Barcelona Doelpunt L. Messi FC Barcelona 1-2
76' Wissel FC Barcelona Wissel C. Alena voor I. Rakitic FC Barcelona
88' Wissel Valencia Wissel M. Diakhaby voor Rodrigo Valencia
89' Gele kaart FC Barcelona Gele kaart voor A. Vidal FC Barcelona
Video hoogtepunten en samenvatting Barcelona - Valencia
Opstellingen Barcelona - Valencia
De opstellingen van Barcelona en Valencia zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Barcelona gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Valencia zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Barcelona - Valencia

Barcelona en Valencia spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de Copa Del Rey. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Alberto Undiano Mallenco en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Barcelona en Valencia in de Copa Del Rey vond plaats op 8 februari 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Barcelona. Op basis van de afgelopen 8 duels tussen beide ploegen is Barcelona favoriet. De thuisploeg wist 4 keer te winnen, terwijl Valencia slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.