Nabeschouwing Córdoba - Gimnàstic Tarragona (2-0) || Copa Del Rey 2018/2019

Woensdag 12 september 2018 - 22:00 uur

In de Copa Del Rey 2018/2019 neemt Córdoba het woensdag 12 september 2018 om 22:00 uur in eigen huis op tegen Gimnàstic Tarragona. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Nuevo Arcángel in Córdoba.

Via de Córdoba - Gimnàstic Tarragona live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Córdoba - Gimnàstic Tarragona (2-0)

Het Copa Del Rey duel tussen Córdoba en Gimnàstic Tarragona is onder leiding van scheidsrechter Dámaso Arcediano Monescillo geëindigd in een 2-0 overwinning voor Córdoba. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Córdoba kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 3e minuut, dankzij een goal van Andrés Martín. Laat in de wedstrijd wist Córdoba opnieuw te scoren. In de 92e minuut was het F. Piovaccari die de 2-0 wist te maken en daarmee zorgde voor een veiligere voorsprong voor Córdoba.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Córdoba.

LIVE Córdoba - Gimnàstic Tarragona 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Córdoba - Gimnàstic Tarragona teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Doelpunt Córdoba Doelpunt Andrés Martín Córdoba 1-0
12' Gele kaart Córdoba Gele kaart voor Miguel Loureiro Córdoba
19' Gele kaart Gimnàstic Tarragona Gele kaart voor M. Djetei Gimnàstic Tarragona
31' Gele kaart Gimnàstic Tarragona Gele kaart voor N. Dumitru Gimnàstic Tarragona
42' Gele kaart Gimnàstic Tarragona Gele kaart voor Javi Márquez Gimnàstic Tarragona
47' Gele kaart Córdoba Gele kaart voor Andrés Martín Córdoba
54' Gele kaart Gimnàstic Tarragona Gele kaart voor Iván De Nova Gimnàstic Tarragona
56' Gele kaart Gimnàstic Tarragona Gele kaart voor Pol Valentín Gimnàstic Tarragona
61' Wissel Gimnàstic Tarragona Wissel Fali Jiménez voor Javi Márquez Gimnàstic Tarragona
64' Wissel Gimnàstic Tarragona Wissel L. Suárez voor Tete Morente Gimnàstic Tarragona
65' Wissel Córdoba Wissel Álvaro Aguado voor I. Touré Córdoba
74' Wissel Gimnàstic Tarragona Wissel Brugui voor N. Dumitru Gimnàstic Tarragona
74' Wissel Córdoba Wissel F. Piovaccari voor Andrés Martín Córdoba
74' Wissel Córdoba Wissel Sebas Moyano voor Miguel Córdoba
88' Gele kaart Gimnàstic Tarragona Gele kaart voor Gimnàstic Tarragona
92' Doelpunt Córdoba Doelpunt F. Piovaccari Córdoba 2-0
Video hoogtepunten en samenvatting Córdoba - Gimnàstic Tarragona
Opstellingen Córdoba - Gimnàstic Tarragona
De opstellingen van Córdoba en Gimnàstic Tarragona zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Córdoba gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Gimnàstic Tarragona zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Córdoba - Gimnàstic Tarragona

Córdoba en Gimnàstic Tarragona spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de Copa Del Rey. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Dámaso Arcediano Monescillo en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Córdoba en Gimnàstic Tarragona in de Copa Del Rey vond plaats op 13 september 2005 en dat duel eindigde in een overwinning voor Gimnàstic Tarragona. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Gimnàstic Tarragona favoriet. 1 keer wist de ploeg van Córdoba te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Córdoba. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.