Nabeschouwing Espanyol - Real Betis (1-1) || Copa Del Rey 2018/2019

Donderdag 24 januari 2019 - 19:30 uur

In de Copa Del Rey 2018/2019 neemt Espanyol het donderdag 24 januari 2019 om 19:30 uur in eigen huis op tegen Real Betis. De wedstrijd wordt gespeeld in RCDE Stadium in Cornella de Llobregat.

Via de Espanyol - Real Betis live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Espanyol - Real Betis (1-1)

De Copa Del Rey 2018/2019 wedstrijd tussen Espanyol en Real Betis geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 27e minuut door Borja Iglesias, waarmee Espanyol met 1-0 de leiding nam. Lange tijd leek het erop dat Real Betis het duel zou gaan verliezen, tot laat in de wedstrijd. In de 81e minuut was het namelijk A. Sanabria die toch nog de gelijkmaker wist te maken en de stand hiermee op 1-1 zette.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Espanyol - Real Betis 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Espanyol - Real Betis teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Gele kaart Espanyol Gele kaart voor Mario Hermoso Espanyol
8' Gele kaart Real Betis Gele kaart voor Z. Feddal Real Betis
27' Doelpunt Espanyol Doelpunt Borja Iglesias met assist van P. Piatti Espanyol 1-0
62' Wissel Real Betis Wissel Sergio León voor Loren Morón Real Betis
67' Wissel Espanyol Wissel Sergio García voor Léo Baptistão Espanyol
78' Wissel Espanyol Wissel Javi Puado voor P. Piatti Espanyol
80' Wissel Real Betis Wissel D. Lainez voor Cristian Tello Real Betis
81' Doelpunt Real Betis Doelpunt A. Sanabria met assist van Sergio León Real Betis 1-1
84' Wissel Espanyol Wissel De la Peña voor Óscar Melendo Espanyol
86' Wissel Real Betis Wissel W. Kaptoum voor A. Sanabria Real Betis
Video hoogtepunten en samenvatting Espanyol - Real Betis
Opstellingen Espanyol - Real Betis
De opstellingen van Espanyol en Real Betis zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Espanyol gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Real Betis zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.
Voorbeschouwing Espanyol - Real Betis

Espanyol en Real Betis spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de Copa Del Rey. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Antonio Miguel Mateu Lahoz en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Espanyol en Real Betis elkaar treffen in de Copa Del Rey.