Nabeschouwing Getafe - Real Valladolid (1-0) || Copa Del Rey

Woensdag 9 januari 2019 - 20:30 uur

In de Copa Del Rey neemt Getafe het woensdag 9 januari 2019 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Real Valladolid. De wedstrijd wordt gespeeld in Coliseum Alfonso Pérez in Getafe.

Via de Getafe - Real Valladolid live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Getafe - Real Valladolid (1-0)

Het Copa Del Rey duel tussen Getafe en Real Valladolid is onder leiding van scheidsrechter Mario Melero López geëindigd in een 1-0 overwinning voor Getafe. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 92e minuut door Ángel, waarmee Getafe met 1-0 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

Even later klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Mario Melero López, waardoor Getafe de winst binnen sleepte dankzij een 1-0 overwinning.

Wedstrijdstatistieken Getafe - Real Valladolid
Goals
1
0
Balbezit
63%
37%
Gele kaarten
2
3
Schoten totaal
10
3
Schoten op doel
4
2
Aanvallen
142
67
Gevaarlijke aanvallen
48
20
Passes
465
279
Overtredingen
11
19
Buitenspel
1
1
Corners
6
0
Wissels
3
3
LIVE Getafe - Real Valladolid 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Getafe - Real Valladolid teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
31' Gele kaart Getafe Gele kaart voor D. Foulquier Getafe
41' Gele kaart Getafe Gele kaart voor Samuel Sáiz Getafe
42' Gele kaart Real Valladolid Gele kaart voor Borja Fernández Real Valladolid
46' Wissel Real Valladolid Wissel Antoñito voor Javi Moyano Real Valladolid
69' Wissel Getafe Wissel Jorge Molina voor Sergi Guardiola Getafe
69' Wissel Getafe Wissel Portillo voor Iván Alejo Getafe
73' Wissel Real Valladolid Wissel Keko voor Ivi López Real Valladolid
73' Gele kaart Real Valladolid Gele kaart voor D. Čop Real Valladolid
74' Wissel Getafe Wissel Ángel voor Robert Ibáñez Getafe
78' Gele kaart Real Valladolid Gele kaart voor Anuar Tuhami Real Valladolid
79' Wissel Real Valladolid Wissel Antonio Cotán voor D. Verde Real Valladolid
92' Doelpunt Getafe Doelpunt Ángel Getafe 1-0
Opstellingen Getafe - Real Valladolid
De opstellingen van Getafe en Real Valladolid zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Getafe gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Real Valladolid zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Getafe - Real Valladolid

Getafe en Real Valladolid spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de Copa Del Rey. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Mario Melero López en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Getafe en Real Valladolid elkaar treffen in de Copa Del Rey.

Resultaat Aantal
Winst Getafe 0
Winst Real Valladolid 0
Gelijkspel 0
Totaal
Tags
Getafe - Real Valladolid Opstelling Getafe Opstelling Real Valladolid Live Getafe - Real Valladolid Live Getafe - Real Valladolid kijken Getafe - Real Valladolid kijken Live Getafe - Real Valladolid stream Getafe - Real Valladolid Fox Sports Nabeschouwing Getafe - Real Valladolid Uitslag Getafe - Real Valladolid Statistieken Getafe - Real Valladolid Copa Del Rey 2018/2019 Getafe - Real Valladolid wedden Getafe - Real Valladolid gokken Getafe - Real Valladolid Unibet