Nabeschouwing Girona - Deportivo Alavés (2-1) || Copa Del Rey 2018/2019

Woensdag 5 december 2018 - 19:30 uur

In de Copa Del Rey 2018/2019 neemt Girona het woensdag 5 december 2018 om 19:30 uur in eigen huis op tegen Deportivo Alavés.

Via de Girona - Deportivo Alavés live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Girona - Deportivo Alavés (2-1)

Het Copa Del Rey duel tussen Girona en Deportivo Alavés is onder leiding van scheidsrechter Antonio Miguel Mateu Lahoz geëindigd in een 2-1 overwinning voor Girona. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een ongelukkig eerste eigen doelpunt van Alcalá zette Deportivo Alavés op een 0-1 voorsprong in de 62e minuut van de wedstrijd. Girona kwam in de 74e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Álex Granell, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 79e minuut zette Portu zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Girona de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Antonio Miguel Mateu Lahoz, waardoor Girona een 2-1 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Girona - Deportivo Alavés 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Girona - Deportivo Alavés teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

17' Gele kaart Deportivo Alavés Gele kaart voor Adrián Diéguez Deportivo Alavés
33' Gele kaart Girona Gele kaart voor Juanpe Girona
56' Gele kaart Deportivo Alavés Gele kaart voor J. Guidetti Deportivo Alavés
62' Eigen doelpunt Deportivo Alavés Eigen doelpunt Alcalá Deportivo Alavés 0-1
68' Gele kaart Deportivo Alavés Gele kaart voor Adrián Marín Deportivo Alavés
69' Wissel Girona Wissel P. Roberts voor Y. Andzouana Girona
70' Wissel Girona Wissel Borja García voor A. Lozano Girona
71' Wissel Deportivo Alavés Wissel J. Calleri voor J. Guidetti Deportivo Alavés
74' Doelpunt Girona Doelpunt Álex Granell Girona 1-1
77' Wissel Girona Wissel B. Espinosa voor S. Doumbia Girona
79' Doelpunt Girona Doelpunt Portu met assist van P. Roberts Girona 2-1
80' Wissel Deportivo Alavés Wissel Jony voor Rubén Sobrino Deportivo Alavés
82' Gele kaart Girona Gele kaart voor Borja García Girona
83' Wissel Deportivo Alavés Wissel P. Twumasi voor Adrián Marín Deportivo Alavés
Video hoogtepunten en samenvatting Girona - Deportivo Alavés
Opstellingen Girona - Deportivo Alavés
De opstellingen van Girona en Deportivo Alavés zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Girona gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Deportivo Alavés zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Girona - Deportivo Alavés

Girona en Deportivo Alavés spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de Copa Del Rey. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Antonio Miguel Mateu Lahoz en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Girona en Deportivo Alavés in de Copa Del Rey vond plaats op 31 oktober 2018 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Het wordt interessant om te zien of één van de twee teams dit keer de overwinning in de wacht weet te slepen. De laatste 2 duels tussen Girona en Deportivo Alavés eindigde namelijk in een gelijkspel.