Nabeschouwing Leganés - Real Madrid (1-0) || Copa Del Rey

Woensdag 16 januari 2019 - 21:30 uur

In de Copa Del Rey neemt Leganés het woensdag 16 januari 2019 om 21:30 uur in eigen huis op tegen Real Madrid. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Municipal de Butarque in Leganés.

Via de Leganés - Real Madrid live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Leganés - Real Madrid (1-0)

Het Copa Del Rey duel tussen Leganés en Real Madrid is onder leiding van scheidsrechter Juan Martínez Munuera geëindigd in een 1-0 overwinning voor Leganés. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 30e minuut door M. Braithwaite, waarmee Leganés met 1-0 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Leganés dat probeerde een tweede doelpunt in de wedstrijd te forceren. Ondanks diverse schoten op doel zou het uiteindelijk niets meer aan de stand veranderen.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van Leganés.

Wedstrijdstatistieken Leganés - Real Madrid
Goals
1
0
Balbezit
49%
51%
Gele kaarten
1
3
Schoten totaal
21
12
Schoten op doel
6
4
Aanvallen
128
108
Gevaarlijke aanvallen
48
41
Passes
454
479
Overtredingen
15
14
Buitenspel
2
1
Corners
8
5
Wissels
3
3
LIVE Leganés - Real Madrid 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Leganés - Real Madrid teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
30' Doelpunt Leganés Doelpunt M. Braithwaite Leganés 1-0
46' Wissel Real Madrid Wissel Dani Ceballos voor Reguilón Real Madrid
63' Wissel Leganés Wissel José Arnáiz voor Gerard Gumbau Leganés
68' Wissel Real Madrid Wissel Cristo González voor Isco Real Madrid
70' Wissel Leganés Wissel Y. En-Nesyri voor Bustinza Leganés
73' Gele kaart Leganés Gele kaart voor Recio Leganés
75' Wissel Leganés Wissel J. Silva voor V. Kravets Leganés
82' Gele kaart Real Madrid Gele kaart voor Vinícius Júnior Real Madrid
86' Wissel Real Madrid Wissel Brahim Díaz voor Lucas Vázquez Real Madrid
91' Gele kaart Real Madrid Gele kaart voor Casemiro Real Madrid
91' Gele kaart Real Madrid Gele kaart voor Dani Ceballos Real Madrid
Opstellingen Leganés - Real Madrid
De opstellingen van Leganés en Real Madrid zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Leganés gaat aantreden in een 5-3-2 formatie en Real Madrid zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Leganés - Real Madrid

Leganés en Real Madrid spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de Copa Del Rey. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Juan Martínez Munuera en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Leganés en Real Madrid elkaar treffen in de Copa Del Rey.

Resultaat Aantal
Winst Leganés 0
Winst Real Madrid 0
Gelijkspel 0
Totaal

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Leganés - Real Madrid Opstelling Leganés Opstelling Real Madrid Live Leganés - Real Madrid Live Leganés - Real Madrid kijken Leganés - Real Madrid kijken Live Leganés - Real Madrid stream Leganés - Real Madrid Fox Sports Nabeschouwing Leganés - Real Madrid Uitslag Leganés - Real Madrid Statistieken Leganés - Real Madrid Copa Del Rey 2018/2019 Leganés - Real Madrid wedden Leganés - Real Madrid gokken Leganés - Real Madrid Unibet